Victorie preţioasă a Irinei Begu la Wuhan

Irina Camelia Begu (locul 26 WTA) a învins-o pe kazaha Zarina Dyas (locul 42 WTA) în primul tur al turneului de tenis de Premier 5 de la Wuhan, China cu scorul de 7-6, 7-5.
Jucătoarea română de tenis Irina Camelia Begu
Jucătoarea română de tenis Irina Camelia Begu (Camelia Begu/facebook)

Irina Camelia Begu (locul 26 WTA) a învins-o pe kazaha Zarina Dyas (locul 42 WTA) cu scorul de 7-6, 7-5 în primul tur al turneului de tenis de categorie Premier 5 de la Wuhan, China, dotat cu premii totale de 2.212.250 dolari.

În mare formă după ce a câştigat săptămâna trecută turneul de la Seul, Begu a fost perseverentă şi a câştigat şi primul meci la Wuhan cu o jucătoare apropiată ca valoare.

Cele două seturi au fost echilibrate, ambele jucătoare fiind ambiţioase, însă Irina s-a detaşat prin mai multă stăpânire de sine şi voinţă, pe lângă bucuria de a juca.

În al doilea set Irina a revenit de la scorul 0-4 şi s-a impus apoi în tiebreak, câştigându-l.

În turul 2, Begu va juca cu Roberta Vinci, finalistă la US Open. Partida este programată de la 9:30, iar apoi Begu mai are un meci programat, în proba de dublu, unde joacă alături de Monica Niculescu.

La acelaşi turneu, Simona Halep urmează să joace mâine dimineaţă în turul doi cu Anastasia Pavliucenko.

În primul tur al turneului de tenis de la Wuhan, Patricia Ţig a fost eliminată de Kristina Mladenovici, iar Alexandra Dulgheru de Ana Ivanovici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport