Victoria Iftodi, acceptată de Igor Dodon în funcţia de ministru al Justiţiei al RM

Igor Dodon a semnat decretul de numire a Victoriei Iftodi în funcţia de ministru al Justiţiei, în speranţa că aceasta se va impune şi va promova reformele necesare în justiţie.
Igor Dodon, Victoria Iftodi şi Pavel Filip - semnarea decretului de numire în funcţia de ministru al Justiţiei
Igor Dodon, Victoria Iftodi şi Pavel Filip - semnarea decretului de numire în funcţia de ministru al Justiţiei (facebook.com/dodon igor)

Preşedintele Igor Dodon a semnat luni decretul de numire a Victoriei Iftodi în funcţia de ministru al Justiţiei, după ce ar fi discutat în detaliu cu premierul Pavel Filip şi Victoria Iftodi despre necesitatea stringentă de realizare a reformelor reale în sectorul justiţiei.

Şeful statului a ţinut să menţioneze că o cunoaşte personal de foarte mult timp pe Iftodi şi crede că este una dintre puţinele persoane, recomandate de majoritatea parlamentară pentru funcţia de ministru, care ar corespunde criteriilor de integritate. ”Persoană care sper că se va impune şi va promova reformele necesare în justiţie.”

Menţionăm că săptămâna trecută, liderul PD Vladimir Plahotniuc a propus-o pe Victoria Iftodi pentru funcţia de ministru al Justiţiei după ce Alexandru Tănase şi-a dat demisia. Până la numirea sa în funcţia de ministru, Iftodi a activat în calitate de judecător constituţional.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe