Victoria Beckham, dedicată operelor de caritate. Donează hainele de lux ale fiicei sale

Victoria Beckham
Victoria Beckham (LEON NEAL/AFP/Getty Images)

Victoria Beckham a donat 25 de piese de îmbrăcăminte alese din garderoba fiicei sale organizaţiei "Salvaţi Copiii" din Marea Britanie, pentru o licitaţie de caritate care va avea loc săptămâna viitoare.

Fosta membră a formaţiei Spice Girls a donat 25 de piese confecţionate de designeri celebri pentru copii, toate purtate de fiica sa Harper, în vârstă de trei ani. Ţinutele vor fi vândute la o licitaţie de caritate pe 18 iunie.

Victoria Beckham renunţă şi la o serie de obiecte de îmbrăcăminte din garderoba proprie, care poartă numele unor designeri cunoscuţi, printre care Chloe, Roksanda Ilincic, Ralph Lauren, Stella McCartney, Gucci, Marc Jacobs şi Charlotte Olympia, pentru a fi vândute la această licitaţie. Preţul va porni pentru o rochie sau pantofi de la 250 £, iar pentru un costum complet de la 500 de lire.

Fostul star pop, în vârstă de 41 de ani, care are acum brandul ei în modă, a declarat cu această ocazie: "Ca mamă, cred cu pasiune că toţi copiii, indiferent unde locuiesc, au dreptul la o viaţă fericită şi sănătoasă. Toată lumea îşi poate aduce aportul cumpărând sau donând lucruri frumoase, pentru ca toţii copii din întreaga lume să aibă posibilitatea unui viitor mai luminos. "

Toate încasările din vânzarea obiectelor vor fi oferite pentru acţiunile Salvaţi copiii, care au ca scop eradicarea deceselor în rândul copiilor din cauze care pot fi prevenite până în 2030.

În luna august 2014, Victoria a participat la o altă acţiune de caritate, Mothers@Mothers, donând mai mult de 600 de articole din propria ei garderobă.

În septembrie anul trecut, Beckham a fost numită ambasador al bunăvoinţei ONU pentru campania UNAIDS şi a fost mult timp implicată într-o campanie anti SIDA, alături de Sir Elton John.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură