Johnny Depp va merge în spital pentru o intervenţie chirurgicală

Actorul Johnny Depp.
Actorul Johnny Depp. (Jason Merritt / Getty Images)


Renumitul actor Johnny Depp, care s-a accidentat la mână pe platourile unde a filmat "Piraţii din Caraibe", revine în Statele Unite pentru o intervenţie chirurgicală.

Filmările la al cincilea film "Piraţii din Caraibe" au început luna trecută şi este programat ca acestea să se termine în vară. Acţiunea se filmează la Village Roadshaw Studios şi în Queensland, Australia. În pelicula recentă, Depp se va numi din nou căpitanul Jack Sparow, după ce i-a întruchipat pe Javier Bardem, Kaya Scodelario, Brenton Thwaites şi Golshifteh Farahani.

Johhny Depp a finalizat recent London Fields şi producţia Disney Alice in Wonderland: Through the Looking Glass. De asemenea, el va apare şi în producţia biografică Whitey Bulger a lui Scott Cooper, cunoscută şi ca Black Mass, care este aşteptată de public în septembrie 2015.

Starul american Johnny Depp s-a căsătorit în februarie cu actriţa Amber Heard şi a organizat o nuntă ca în poveşti pe insula privată a lui Johnny Depp din Bahamas, Little Hall's Pond Cay, cumpărată în anul 2004.

Celebrul actor a avut anterior o relaţie îndelungată cu actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, cu care are doi copii - Lily-Roşe, în vârstă de 15 ani, şi Jack, în vârstă de 12 ani.

Depp a fost de trei ori nominalizat la Premiul Oscar pentru cel mai bun actor, a câştigat Globul de Aur şi Premiul decernat de Sindicatul actorilor americani (Screen Actors Guild/ SAG) pentru cel mai bun actor.

Starul hollywoodian şi-a câştigat recunoaşterea la nivel mondial cu rolurile Ed Wood în Ed Wood, Joseph Pistone în Donnie Brasco, Hunter S. Thompson în Spaimă şi dezgust în Las Vegas, Jack Sparrow în Piraţii din Caraibe etc.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură