Victor Ponta: O să-i transmit într-un plic închis doamnei Boagiu constatările DNA, referitor la Nădlac-Arad

Victor Ponta (Epoch Times România)
Epoch Times România
20.11.2012

Premierul Ponta a anunţat marţi, la începutul şedinţei de guvern, că îi va trimite Ancăi Boagiu "într-un plic închis" concluziile la care DNA va ajunge, ca urmare a sesizărilor DLAF pe PO Transporturi, cu referire directă la neregulile constatate la tronsonul Nădlac-Arad.

"Pe Programul Operaţional Transport, DLAF a sesizat DNA şi o să-i transmit într-un plic închis doamnei Boagiu constatările, ca să nu o mai văd pe la conferinţele de presă, referitor la Nădlac-Arad", a declarat premierul Victor Ponta.

Fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu a declarat luni seara că oricât de mult ar ,,ameninţa-o" Victor Ponta cu DNA-ul, ea o să repete la infinit că fondurile europene au fost blocate ,,de incompetenţa guvernului" şi că premierul este acelaşi ,,copil râzgâiat care se joacă cu maşinuţe şi avioane".

Anca Boagiu a declarat luni seara că oricât de mult ar ,,ameninţa-o" Victor Ponta cu DNA-ul, ea o să repete la infinit că fondurile europene au fost blocate ,,de incompetenţa guvernului" şi că premierul este acelaşi ,,copil râzgâiat care se joacă cu maşinuţe şi avioane".

,,A suspendat fondurile europene şi aici îi transmit şi un mesaj direct: voi repeta la infinit oricât de tare şi oricât de mult m-ar ameninţa cu DNA-ul. Asta este politica pe care ne-o promite domnul Ponta: dacă vorbiţi ceva împotriva mea, dacă nu sunteţi de acord cu mine vă trmit DNA-ul. Domnule Ponta, vă transmit că fondurile europene au fost blocate din incompetenţa dumneavoastră, din lipsa dumneavoastră de interes şi puteţi să trimiteţi şi mama DNA-ului şi dacă vreţi trimite, va fi dovada clară că dumneavoastră sunteţi cel care face presiuni asupra instituţiilor statului român şi de aceea avem imaginea pe care o are România în UE", a spus ea la lansarea candidaţilor ARD din Sectorul doi.

De asemenea democrat-liberala a susţinut că ,,ameninţările" lui Victor Ponta ,,o lasă rece". ,,Şi ca să nu mai iasă mâine să mă ameninţe cu DNA-ul îi mai transmit un mesaj care este valabil pentru fiecare dintre români: după ce ne-am dobândit libertatea, statutul de ţară europeană în care vrem cu toţii să trăim, ameninţările cu DNA-ul, puşcăria, Parchetul şi ce mai spune el pe acolo, probabil că sunt lecţile bune învăţate de la mentorul său domnul Adrian Năstase, pe mine personal mă lasă rece (...)", a comentat ea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor