Vasile Blaga: Doar PDL are structuri teritoriale capabile să se lupte cu USL

Vasile Blaga, conferinţă de presă cu tema, fraude la referendum (Epoch Times România)
Liviu Şerbănescu
16.09.2012

Prezent la la Şcoala tinerilor democrat-liberali, la Eforie-Nord, preşedintele PDL, Vasile Blaga, le-a spus sâmbătă partenerilor din alianţa de dreapta că "în politică nu se fac cadouri", precizând că raportul în interior acestei construcţii va fi dat de "zestrea" fiecărei formaţiuni", adică de voturile primite.

Totodată, Blaga a explicat că, deşi are "tot respectul" pentru liderii altor formaţiuni, cum sunt Mihai Răzvan Ungureanu, Aurelian Pavelescu şi Adrian Papahagi, ştie că doar PDL are "structuri teritoriale capabile să se lupte cu USL".

"Raportul în interiorul construcţiei va fi dat de zestrea pe care o are fiecare formaţiune. Cu tot respectul pentru toţi, în politică nu se fac cadouri. Singura zestre în politică e votul", a declarat Blaga.

"Cu tot respectul pentru domnul Pavelescu, cu tot respectul pentru domnul Ungureanu, cu tot respectul pentru domnul Papahagi, vreau să spun că structuri teritoriale capabile să se lupte cu USL are, în acest moment, doar PDL", a mai spus Blaga.

totodată, el a vorbit şi despre conducerea colegială a alianţei, arătând că raportul de forţe în interiorul construcţiei este dat de "analizele sociologice".

Astfel, potrivit părerii lui Vasile Blaga, campania electorală a acestei alianţe va trebui coordonată de o persoană care nu va fi şeful niciuneia dintre formaţiunile componente.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, liderul partidului Forţa Civică, Aurelian Pavelescu, şi preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, vor semna duminică, la sediul central al PDL, Protocolul Alianţei partidelor de dreapta.

Apoi, însoţiţi de membri din conducerea celor trei partide, cei trei lideri se vor deplasa la Biroul Electoral Central, pentru a înregistra Alianţa.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor