Vârsta nu are limite în a-ţi exprima pasiunea pentru dans (video)

Vârstnic dansând
Vârstnic dansând (YouTube)

Videoclipul de mai sus ne demonstrează că vârsta nu trebuie să fie un impediment când vrem să facem ceva şi că pasiunea nu trebuie înfrânată.

Fară inhibiţii, fără piedici de vârstă, ci doar cu chef de distracţie, un bătrân se dezlănţuie şi dansează în mijlocul unui grup de dansatori, mai tineri, într-un mod care atrage atenţia, zâmbetele şi aplauzele tuturor. Muzica rock and roll, posibil o veche pasiune a domnului trecut de 80 de ani, îl face pe acesta să-şi arunce cârjele şi să învârtă în ritmurile melodiei o parteneră de o vârstă mai apropiată. Dar muzica, care îi aminteşte probabil de o tinereţe nebună, îl face pe acesta să cucerească şi o a doua parteneră de dans, de data acesta cu mult mai tânără.

Este simpatic, plin de energie, aşa cum mulţi dintre noi ne-am dori să fim la vârsta lui.

Bărbatul cu părul alb, neidentificat, a fost filmat de Edgard Eleuterio Daza din Peru, la o petrecere de nuntă în aer liber. Acesta a intitulat filmuleţul cât se poate de sugestiv: "Eternamente joven - Pentru totdeauna tineri" şi l-a postat pe pagina sa de Facebook.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.