Vâlcov are o nouă avocată: soţia lui Toni Greblă

Darius Valcov
Darius Valcov (Epoch Times)

Darius Vâlcov, consilierul condamnat la închisoare (în primă instanţă) al premierului Dăncilă, a fost reprezentat, marţi, la procesul de la Tribunalul Gorj în care este judecat pentru instigare la dare şi luare de mită, de avocata Mihaela Greblă, soţia secretarului general al Guvernului, Toni Greblă, relatează Hotnews.

Procesul s-a încheiat marţi cu o nouă amânare, după ce noul avocat al consilierului premierului, Mihaela Greblă, a solicitat ca dosarul să fie trimis la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Avocata a susţinut că Tribunalul Gorj nu este competent să judece această cauză, întrucât faptele pentru care clientul său a fost trimis în judecată sunt asimilate celor de corupţie.

Cât despre acuzaţiile aduse lui Darius Vâlcov, Mihaela Greblă susţine că sunt "o prostie".

"O prostie! Ar fi instigat pe un denunţător care avea şi el la rândul lui calitatea de deputat, la momentul acela, l-ar fi determinat pe acest personaj să meargă la OCPI, unde să găsească o persoană care să vină şi să instruiască salariaţii de la societatea aceasta presupus controlată de Vâlcov", a declarat noul avocat al lui Darius Vâlcov.

Articolul integral poate fi citit aici.