Grindeanu, în continuare şef PSD Timiş şi după ce a fost exclus din partid

Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu (Florin Chirila/Epoch Times)

Exclus din partid după ce a intrat în război cu Liviu Dragnea, fostul premier Grindeanu este în continuare preşedinte al PSD Timiş. Motivul? Organizaţia nu a primit deocamdată nicio hotărâre scrisă privind excluderea acestuia, relatează hotnews.

Potrivit sursei citate, secretarul general al PSD Timiş, Adrian Negoiţă, a declarat, joi, pentru News.ro că până în momentul în care la sediul organizaţiei nu va ajunge un act oficial privind excluderea din partid a lui Sorin Grindeanu, acesta rămâne membru al partidului şi preşedinte al filialei judeţene.

Întrebat dacă, bazat pe experienţele anterioare, ar putea estima când va sosi confirmarea oficială a excluderii lui Grindeanu, Negoiţă a declarat că acest lucru ar putea dura chiar câţiva ani.

"Din fericire nu avem experienţe în organizaţia PSD Timiş, dar în partid avem cazul Cătălin Ivan care a fost exclus acum doi ani, dar nici până acum nu e nimic oficial", a declarat Negoiţă.

Reamintim că Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD după ce a refuzat să demisioneze din postul de premier, aşa cum a cerut Liviu Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne