Urmărire ca-n filme în Bucureşti. Poliţiştii trag să oprească un interlop

Poliţiştii de la Rutieră au fost obligaţi joi dimineaţa să folosească armamentul din dotare pentru a "convinge" un interlop aparent băut, să-şi tragă mercedesul pe dreapta.
.
. (DANIEL MIHAILESCU/AFP/Getty Images)
Ana Ion
03.03.2016

Bucureştenii aflaţi în dimineaţă acestei zile în zona Bulevardul Basarabia au avut parte de scene ca în filme! Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă pentru a-l opri pe şoferul unui Mercedes, un interlop din clanul Belgienilor, Crăişor Mitrache, zis "Seif", relatează evz.ro.

Şoferul nu a oprit la semnalul agenţilor de circulaţie şi a demarat în trombă iar echipajele de la Poliţia Rutieră au plecat în urmărirea sa. Mitrache a încercat să scape intrând pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 şi, pentru că nu voia să oprească, agenţii de poliţie au tras mai multe focuri de armă.

Trei gloanţe au fost trase în aer, iar alte două spre roţile autoturismului urmărit, moment în care interlopul aflat la volanul Mercedesului a oprit.

"Seif" se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi avea asupra lui un cuţit. Incidentul a avut loc pe Bulevardul Basarabia, în jurul orei 8.00.

Oficiali din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei au declarat, pentru "Evenimentul zilei", că şoferul a refuzat să sufle în alcool-test şi nici nu a vrut să i se ia analize de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În urmă cu zece ani, interlopul oprit astăzi cu focuri de armă de poliţiştii de la Brigada Rutieră, Crăişor Mitrache, a mai fost urmărit de oamenii legii. Din cauza lui, doi poliţişti au ajuns la spital, în stare gravă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor