UNPR "înghite" PPDD-ul lui Dan Diaconescu. Oprea se făleşte acum cu peste 500.000 de membri de partid

Gabriel Oprea
Gabriel Oprea (Epoch Times România)

Visul declarat al lui Gabriel Oprea, de a conduce un partid cu un milion de membri, devine din ce în ce mai tangibil. UNPR a definitivat, duminică, fuziune prin absorbţie cu PPDD, decizie luată în unanimitate de liderii celor două formaţiuni.

"UNPR este un proiect politic pe care l-am demarat acum 5 ani de zile. Şi cred că am fost inspiraţi când am spus că este un proiect politic al interesului naţional al României. Interesul naţional, patriotismul — te naşti cu ele sau nu le ai niciodată. Doctrina noastră este simplă, este România", a declarat Gabriel Oprea, citat de Agerpres.

Şeful UNPR a dezvăluit că, înaintea fuziunii, formaţiunea pe care o reprezintă avea 358.000 de membri înscrişi la Tribunal, iar în ultimele două luni s-au mai înscris alte peste 70.000 de persoane .

"Cu dumneavoastră, în momentul de faţă, suntem peste 500.000 de membri de partid UNPR. De la 1 septembrie vreau să avem, împreună cu dumneavoastră, organizaţii UNPR în fiecare localitate a României. Este un obiectiv strategic pe care l-am trasat şi pe care împreună trebuie să-l aplicăm. (...)

Trebuie să ne consolidăm ca al treilea partid din România şi să facem o singură echipă. Cine doreşte stabilitate, securitate şi seriozitate să vină la UNPR, aşa putem să strângem un milion de membri de partid. Ştiu că este greu, dar o să reuşim", a subliniat Gabriel Oprea, făcând o comparaţie cu cifrele PSD (500.000 de membri) şi ale celorlalte partide (100.000 fiecare).

Recomandăm şi Daniel Fenechiu: PPDD e în drum spre groapă. Se celebrează victoria uliului cu patru stele

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne