Daniel Fenechiu: PPDD e în drum spre groapă. Se celebrează victoria uliului cu patru stele

Daniel Fenechiu
Daniel Fenechiu (facebook.com)

Cum absorbţia PPDD-ului de către UNPR-ul lui Gabriel Oprea este la un pas de finalizare şi formaţiunea fostului star OTV, Dan Diaconescu, este "în drum spre groapă", fostul lider al deputaţilor PPDD, Daniel Fenechiu, a decis să scrie, pe contul său de Facebook, câteva rânduri pentru "oamenii oneşti de acolo".

"Sfârşit de drum pentru PPDD. Astăzi, începând cu ora 10:00, la Aurrum Palace - o clădire utilizată în regim "de casă" de unpr-rişti pentru sindrofii oficioase, va avea loc Congresul care va aproba absorbţia PPDD-ului de către UNPR. La intrarea în clădirea - ce va rămâne în amintirea celor prezenţi ca locul unde s-a oficiat înmormântarea PPDD-ului, vreo 8 malaci păzesc intrarea - ca nu cumva vreun stol de ppdd-işti să strice prin triluri specifice celebrarea victoriei uliului cu patru stele, în timp ce o duzină de tineri şi tinere, echipaţi din cap până-n picioare în roşu - deh, n-au trăit epoca în care uliul şi-a format deprinderile pe care le utilizează atât de eficient azi - îi primesc, cu zâmbetul pe buze, pe participanţii la constatarea decesului PPDD.

A fost odată ca niciodată un partid, înfiinţat de un popular realizator TV, care a speculat nemulţumirea oamenilor săraci din zilele acelea şi a obţinut rezultate incredibile. Cum marea majoritate a şefilor şi şefuţilor de care s-a înconjurat s-au dovedit a fi traseişti, ciolănişti şi arivişti (pentru că cei oneşti au fost excluşi, îndepărtaţi sau marginalizaţi), aceştia l-au părăsit pe spiritul partidului, imediat ce au avut oferte mai bune... Lovitura fatală dată, atât partidului, cât şi celui care l-a înfiinţat, a fost în ziua de 2 august 2015, când în orchestrarea unei impostoare care se recomandă a fi "nepoata mareşalului Anto...Averescu" - favorita nefericitului şi neinspiratului realizator, reprezentanţii a ce a mai rămas dintr-un partid pe care tot ea l-a adus de la 15% la 2% au "hotărât" fuziunea cu partidul mercenarilor - un partid care îi adună pe toţi cei pentru care contează doar interesul personal...

Chiar dacă vor exista zbateri, PPDD-ul e istorie... Din păcate tristă... Iar zbaterile pot semăna - în cel mai bun caz, ca cele ale unui pui aflat în ghearele unui uliu... (...) Oamenii oneşti de acolo - şi crede-mă au existat, merită măcar câteva rânduri... pe care, dacă nu le scriu eu, nu le va scrie nimeni... PPDD-ul e în drum spre groapă... Şi cum despre morţi numai de bine... să-i fie ţărâna uşoară!", a scris deputatul Daniel Fenechiu, în prezent preşedinte al Partidului Naţional Democrat.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.