Un pui de balenă încearcă disperat să-şi salveze mama naufragiată (video)

O televiziune australiană a capturat acest moment agonizant, care a fost postat pe YouTube.
Balena eşuată
Balena eşuată (captură videoclip)

Balena din acest videoclip de pe YouTube a naufragiat, miercuri dimineaţă, 5 octombrie, în apropierea coastei North Stradbroke Island, în sud-estul Queensland, la aproximativ 80 de kilometri de Brisbane, Australia. Văzându-şi mama în dificultăţi serioase, puiul de balenă a început să o împingă cu toate puterile sale departe de ţărm.

Din fericire, acest videoclip de YouTube are un final fericit. O echipă de la Serviciul de Parcuri Naţionale şi Faună Sălbatică de Queensland s-a deplasat în zonă să le salveze, dar nu a fost necesar. Mareea şi eforturile puiului de balenă au fost de ajuns pentru ca, după aproximativ 40 de minute, balena mamă să îşi revină.

Surse: Abc Natural, YouTube

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style