Un OZN surprins cu camera video în apropierea unui vulcan mexican [VIDEO]






În ultimii ani au fost zărite mai multe OZN-uri în preajma unor vulcani din Mexic. În imaginea de faţă, un alt presupus OZN a intrat în vulcanul mexican Popocatepetl în iunie 2013.

 
În ultimii ani au fost zărite mai multe OZN-uri în preajma unor vulcani din Mexic. În imaginea de faţă, un alt presupus OZN a intrat în vulcanul mexican Popocatepetl în iunie 2013.   (Captură YouTube)

Un presupus OZN a fost zărit în apropierea unui vulcan din Mexic în urmă cu câteva zile. Obiectul alb şi neclar a fost filmat şi în apropiere de vulcanul Popocatepetl din centrul Mexicului.

Materialul video a fost postat şi pe youtube.

“Sfera în sine seamănă cu un nor şi se mişcă extrem de rapid. Mărimea sa este aproximativ a unei motociclete, judecând după păsările şi clădirile din imagini. Obiectul seamănă cu o sferă albă şi pufoasă”, scrie UFO Sightings Daily.

Vulcanul Popocatepetl a erupt ultima dată în 2013.

Un alt “OZN” a fost zărit tocmai înainte ca un alt vulcan din Mexic să erupă. Obiectul a fost observat pe cameră atunci când vulcanul mexican De Fuego a erupt în 21 noiembrie. Materialul video a fost postat pe Internet la scurt timp după aceea.

Presupusul OZN este văzut zburând foarte aproape de vulcan. UFO Sightings Daily a declarat: “Trebuie să te uiţi foarte atent, altfel îl pierzi. După mărimea sa, comparată cu diametrul gurii vulcanului, putem determina că lungimea OZN-ului este de 100 şi ceva de metri”.

OZN-urile au fost zărite tot mai des în apropierea vulcanilor, în special în Mexic. Cu aproximativ o lună în urmă, un OZN în formă de ţigară a fost zărit zburând deasupra unui alt vulcan.

În iunie 2013, un alt presupus OZN a intrat în vulcanul mexican Popocatepetl. Huffington Post a publicat un interviu cu Marc Dantonio de la Mutual UFO Network (MUFON). Acesta a declarat “imaginea nu pare să fie un fals. Cred, pentru moment, că este o imagine captată, reală.”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură