Un nou scandal: O aeronavă TAROM ar fi fost ţinută la sol 50 de minute pentru un lider PSD

Avion al companiei romane Tarom
Avion al companiei romane Tarom (www.tarom.ro)

Un avion al companiei Tarom care efectua curse pe linia Bucureşti – Satu Mare a avut, vineri, o întârziere de peste 50 de minute. Potrivit paginii de Facebook „Atac la cenzură”, aeronava a fost ţinută la sol până a ajuns întârziatul Dragoş Titea, fost secretar de stat la Transporturi. Pesedistul neagă acuzaţiile şi arată cu degetul spre un liberal care era în acelaşi avion. Jurnalistul Lucian Mîndruţă a intrat pe firul poveştii.

„Au blocat avionul la sol pentru pesedistul Titea. În urmă cu câteva minute a aterizat cursa Tarom Bucureşti-Satu Mare. Nu asta este ştirea. Avionul a pornit cu o întârziere de 50 de minute. Ar putea fi asta ştirea. Aeronava a fost ţinută la sol pentru ca secretarul executiv al PSD Maramureş şi secretar de stat în Ministerul Transporturilor până acum câteva zile, Dragoş Titea, să urce la bord. Aceasta este ştirea. Pentru câţi români stă un avion pe pistă cu motoarele pornite? Pentru niciunul, dacă nu este de la partidul care trebuie. Să vă amintiţi asta când votaţi duminică. Nici atunci când au nevoie de voturi nu ştiu mima 'calitatea' de cetăţean de rând. Ţara este a lor. Duminică o puteţi lua înapoi. Titea de la PSD a oprit un avion, până a avut el chef să vină. Noi putem opri duminică o epocă, cât vom avea noi chef. Nu uitaţi asta când puneţi ştampila!”, se arată pe pagina „Atac la cenzură”.

Jurnalistul Lucian Mîndruţă a comentat ştirea, remarcând ironic că „madam Mezei (fostul director TAROM - n.r.) n-a minţit: chiar poţi să opreşti un avion la sol”.

„Călătorii cursei de Satu Mare din seara asta spun că avionul a fost oprit de la decolare până-a venit un secretar de stat PSD - probabil demis deja!!! - cu maşina VIP. Martorii spun că pasagerii s-au revoltat şi că a fost nevoie ca echipajul să calmeze lumea. Incredibil, aceşti oameni nu înţeleg nimic, nici acum, niciodată!!!! Fără PSD în turul 2”, a scris Mîndruţă pe pagina sa de socializare.

Ulterior, jurnalistul a venit cu un update la povestea cu avionul care ar fi fost întârziat de un ex-secretar de stat din Ministerul Transporturilor:

1. Tarom neagă că ar fi fost oprit şi spune că a fost o întârziere rostogolită de dimineaţă.

2. Un martor cu care am stat de vorbă spune că numele dlui Titea, secretarul de stat, ar fi fost strigat de două ori, la poartă şi în autobuz şi că omul ar fi apărut la cinci minute după ce erau cu toţii îmbarcaţi, în automobilul VIP.

Tot el zice că din momentul în care au strigat prima oară numele lui Titea, ar mai fi stat ceva vreme la poartă, aşteptând - nu poate specifica exact cât.

3. Titea, care a stat de vorbă cu reporteri, se jură că nu a reţinut avionul, că nu a mers cu limuzina, ci cu autobuzul şi că povestea e scornită de un liberal cu care are o ceartă şi care ar fi fost în avion.

4. Avionul a stat la Bucureşti o oră din momentul în care a aterizat - de văzut dacă se puteau mişca şi mai repede.

Una peste alta, în povestea asta ai de ales. Îl crezi pe Titea. Sau îl crezi pe omul care a fost sursa poveştii din online, share-uită mai devreme. Voi?

Late edit: Tarom şi Compania de Aeroporturi pot rezolva problema foarte simplu: Să vadă pe camera video ORA la care dl. Titea a intrat în aeroport. Să verifice dacă vreo limuzină BMW seria 7 VIP a ajuns la avion în seara asta. Atâta tot. Nu au aceste date, e abureală!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne