Udrea îl ameninţă pe Ponta: Victore, ciocu' mic. Nu trebuie să fii fin de securist ca să ai arhivă de mesaje

Elena Udrea
Elena Udrea (Epoch Times România)

După ce l-a atacat pe Traian Băsescu printr-o postare pe pagina sa de socializare, liderul Pro România Victor Ponta a primit o replică dură de la protejata fostului preşedinte, Elena Udrea, care îl acuză de nerecunoştinţă faţă de cel care „era cât pe ce să nu îl pună prim-ministru”.

„ProRomânia o propune pe Corina Creţu pentru Parlamentul European! Comparaţi-o cu traian băsescu - sunt sigur acum de faptul că veţi vota ProRomânia pe 26 Mai! băsescu reprezintă tot ce este mai urât, mai murdar, mai ticălos în politică românească - a tăiat pensiile şi salariile în timp ce îi proteja pe Udrea şi Blejnar; a fost trimis acasă de 90% din români prin Referendumul din 2012 şi s-a agăţat de scaun ca un nemâncat; a vândut interesele ţării pentru avantaje josnice ; a făcut dosare politice împotriva adversarilor şi a denaturat actul de Justiţie ; i-a trimis pe Dragnea şi pe Vâlcov ca să distrugă PSD şi pe baronii pedelisti ca să paraziteze PNL ; a minţit, a furat şi a vândut pe oricine ! În loc să plătească în faţa românilor pentru tot răul făcut - vrea 5 ani un loc călduţ la Parlamentul European ( că acolo whiskey ul e ieftin şi au zbor direct spre Costa Rica)! Votaţi ProRomânia - votaţi Corina Creţu! Ignoraţi-l pe băsescu - nu mai poate să iasă din lada de gunoi a istoriei României!”, a declarat Ponta.

La câteva ore de la postarea liderului ProRomania, Elena Udrea publică la rândul său, pe Facebook, un mesaj prin care îi reproşează lui Ponta că este nerecunoscător, atât faţă de Adrian Năstase care l-a făcut „om mare”, cât şi faţă de Traian Băsescu „cel la care ai venit să te ia în PDL în 2009, care te-a făcut preşedintele PSD şi la care mă rugai tu să îţi fac lobby, că era cât pe ce să nu te pună prim-ministru”.

„Mai, Victore, ca să scriu ca tine, tot fără caracter ai rămas! Mă aşteptam şi eu la puţină recunoştinţă din partea ta! Dar aşa cum nu i-ai fost recunoscător lui Adrian Năstase, care “te-a făcut om mare” cum ar zice Delia, la fel te porţi şi cu Traian Băsescu. Ştii tu, cel la care ai venit să te ia în PDL în 2009, care te-a făcut preşedintele PSD şi la care mă rugai tu să îţi fac lobby, că era cât pe ce să nu te pună prim-ministru, cu toate alegerile pe care le câştigase USL cu tot! E adevărat că nu ai apelat doar la mine, te-a mai ajutat şi securitatea de rit nou, condusă de naş’tu, Maior. Aşa cum tot securitatea speri tu să te scape liber în dosarul contractelor de avocatură semnate cu Turceni şi Rovinari, care ţi-au rotunjit conturile. De acord că nu or fi fost probe, de ai fost achitat în fond. Dar nici în cazul meu nu exista nicio probă şi totuşi am fost condamnată. Diferenţa e că eu am fost pe lista lui Dumbravă la condamnaţi, tu la achitaţi!”, scrie fostul ministru.

Elena Udrea continuă apoi reproşându-i lui Ponta că nici faţă de ea nu reuşeşte să fie recunoscător:

„Victore, nu Traian Băsescu vrea să distrugă PSD-ul, ci tu, la ordin dat de securitate, că doar de aia te salvează de puşcărie. Şi dacă lui Traian Băsescu nu vrei să îi fii recunoscător pentru ce a făcut pentru tine, sau pentru că fără el Corina Creţu, căreia nu am nimic să îi reproşez profesional, nu ar fi fost niciodată comisar european, măcar mie poţi să îmi fii recunoscător! Nu pentru că ţi-am făcut lobby, că ar fi făcut oricum Maior şi Coldea pentru tine. Ci pentru că m-am sacrificat şi am acceptat ca Dorin Cocoş să îţi cumpere ţie haine de la Paul&Shark în loc să îmi cumpere mie pantofi. Deci Victore, eu îţi zic aşa, folosind vorbe cu greutate în politica românească, ciocu’ mic când vine vorba de mine! Că de când există icloud, nu trebuie să fii fin de securist ca să ai arhivă de mesaje. P.S. Păcat că nu vrei să rămâi europarlamentar, în situaţia deloc probabilă în opinia mea, în care partidul tău ar câştiga măcar un loc în PE. Dacă tot zici că e cursă directă Bruxelles-Costa Rica, eu spun să te mai gândeşti. Nu se ştie când o să ai nevoie”.