Turiştii români pot obţine două zile de cazare gratuită în ţară

(photos.com)
Liviu Şerbănescu
19.06.2012

Turiştii români pot beneficia de una-două zile de cazare gratuită pe litoral şi/sau în staţiunile montane şi balneare, apelând la programul "Zile gratuite de vacanţă" desfăşurat de către Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), în parteneriat cu hotelierii din România.

Programul se va desfăşura mai întâi în perioada 15 iunie - 15 iulie, apoi va fi reintrodus pe piaţă în perioada 15 -31 august.

Pentru a obţine gratuităţile, românii care îşi doresc să plece în perioada respectivă în concediu trebuie să se adreseze agenţiilor de turism.

Astfel, de exemplu, turiştii care vor plăti cazarea pentru cinci nopţi vor putea să rămână pe litoral şase sau şapte nopţi.

Înscrierea în program a hotelierilor continuă şi în prezent, lista completă a unităţilor care participă la programul "Zile gratuite de vacanţă" urmând să fie afişată peste două zile pe site-ul oficial ANAT.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor