Turcan: Textul moţiunii face referire exactă la un nou Guvern, cu 15 ministere, în locul celui condus de Dăncilă

Raluca Turcan
Raluca Turcan (Epoch Times România)

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan şi-a exprimat opinia că opoziţia se va uni pentru susţinerea la vot în Parlament a viitorului Guvern Orban.

"Obiectivul moţiunii de cenzură, votată de toate partidele de Opoziţie, a fost acela de a demite Guvernul Dăncilă şi de a scoate PSD din Guvern. Prima parte a fost rezolvată! Textul moţiunii de cenzură face referire exactă la un nou Guvern, cu 15 ministere, tocmai pentru a învesti un alt Guvern în locul celui condus de Viorica Dăncilă", a precizat Turcan într-un mesaj postat pe Facebook.

Pentru a sublinia acest lucru, Raluca Turcan a prezentat un extras din moţiunea de cenzură: "Imediat după demiterea Guvernului PSD, opoziţia va propune cea mai bună soluţie guvernamentală pentru români şi pentru România. Aceasta va fi (...) rezultatul consultărilor dintre Preşedintele României şi partidele politice parlamentare. Putem să anticipăm încă de acum faptul că soluţia benefică pentru România înseamnă un guvern suplu, european, cu 15 ministere".

"Moţiunea de cenzură a fost votată de partidele de Opoziţie, a fost şi semnată olograf de fiecare parlamentar din Opoziţie!", a adăugat liderul PNL.

În finalul mesajului său, Turcan şi-a exprimat încrederea că "în doar două săptămâni o semnătură şi un vot nu pot fi negate de către cei care au ales un alt parcurs pentru România".