Turcan: Dăncilă porneşte spre Cotroceni cu un singur crez - să desăvârşească priorităţile toxice ale lui Dragnea

Raluca Turcan
Raluca Turcan (Epoch Times România)

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a afirmat duminică, pe pagina sa de Facebook, că desemnarea Vioricăi Dăncilă drept candidat la Preşedinţie, precum şi remanierea din aceste zile, arată că doctrina Dragnea e mai valabilă ca niciodată la vârful PSD.

"Cu Viorica Dăncilă, PSD a rămas acelaşi partid corupt şi clientelar ca pe vremea lui Liviu Dragnea. Nu s-a schimbat absolut nimic, cu toate promisiunile făcute de Viorica Dăncilă ajunsă la conducerea partidului. Noii miniştri propuşi reprezintă garanţia că sectoarele pe care le vor gestiona sunt condamnate la subordonare politică şi subdezvoltare. Sunt personaje care nu au ce căuta în fruntea unor ministere. Cu Dana Gîrbovan la Justiţie, Dăncilă se asigură că Secţia specială de investigare a magistraţilor rămâne în picioare şi că legislaţia penală va servi interesele corupţilor din PSD", a declarat Raluca Turcan.

În opinia fostei şefe PNL, cu Iulian Iancu ca vicepremier pe probleme economice, Viorica Dăncilă se asigură că investiţiile majore sunt blocate.

"Cu Şerban Valeca la Educaţie, şansele ca acest domeniu să fie conectat la rigorile timpului prezent sunt nule. Cu lecţia bine învăţată de la Liviu Dragnea, cu mesajele primite de la baronii PSD în buzunar pentru că rareori vorbeşte liber, Viorica Dăncilă porneşte în cursa pentru alegerile prezidenţiale cu un singur crez: să desăvârşească, din fruntea statului, priorităţile toxice ale lui Liviu Dragnea. Nicio cosmetizare nu mai poate ascunde efectul profund toxic pe care PSD îl are asupra României. Un partid anti-european, anti-românesc şi pro-infractori", a precizat Raluca Turcan.