Tudose, mesaj pentru Tăriceanu: Orice logodnă cu ALDE e absurdă! Nu ieşim din spital şi ne punem pe alergat

Mihai Tudose
Mihai Tudose (Florin Chirila/Epoch Times)

Fostul premier Mihai Tudose a respins miercuri, în cadrul unui interviu pentru Podul.ro , o alianţă între Pro România şi ALDE, şi s-a arătat sceptic cu privire la sinceritatea lui Călin Popescu Tăriceanu, devenit peste noapte critic la adresa guvernării Dăncilă.

„În momentul actual, orice discuţie despre o eventuală logodnă, înfrăţire, mezalianţă sau alianţă cu domnul Călin Popescu-Tăriceanu şi ALDE este absurdă şi ireală, total neserioasă”, a subliniat Tudose, care îi reaminteşte şefului Senatului că „ALDE e la putere, la guvernare”.

”Ce-i graba asta cu alianţa? Nu ieşim din spital şi ne punem pe alergat, nu-i deloc sănătos! După guvernarea asta impotentă şi cu mari probleme, ar fi firesc ca Tăriceanu şi ALDE să se mai odihnească un pic, să-şi vină în fire... ALDE are nevoie de linişte, de strângerea rândurilor şi de noi alegeri. Vin alegeri acum, curând, şi cred că ALDE are şansa să demonstreze pe cont propriu dacă ceea ce s-a întâmplat la europarlamentare, când n-a reuşit să ajungă la 5%, a fost sau nu un accident. Haideţi să vedem dacă a fost un accident! După aia, mai vorbim, vedem ce şi cum”, a adăugat Tudose.

Pe de altă parte, liderul Pro România a opinat că, „dacă PSD i-ar fi susţinut candidatura la Cotroceni, domnul Tăriceanu ar fi insistat pretutindeni că guvernarea PSD-ALDE este minunată şi e ruptă din cer; acum însă, fiindcă PSD nu-i susţine candidatura, domnul Tăriceanu a descoperit că guvernarea este, citez din dânsul, impotentă”.

Interviul integral aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne