Trump: funcţionari publici ai lui Obama responsabili de scurgeri periculoase de informaţii

Donald Trump acuză funcţionari rămaşi din Administraţiei Obama că au divulgat informaţii despre unele convorbiri private ale sale, susţinând că scurgerea de informaţii afectează SUA.
Donald Trump, preşedintele ales al SUA.
Donald Trump, preşedintele ales al SUA. (Captură Foto)

Preşedintele american Donald Trump a acuzat persoane rămase din Administraţia Obama la Casa Albă şi în Consiliul pentru Securitate Naţională pentru scurgeri de informaţii privitoare la convorbiri telefonice private pe care el le-a avut cu liderii din Australia şi Mexic.

“Este o ruşine că ei au divulgat [informaţii], deoarece acest lucru este împotriva noastră”, a declarat Trump în cadrul emisiunii Fox News Sunday, acuzându-i pe “oamenii lui Obama” din serviciul public pentru scurgeri. “Este un lucru foarte periculos pentru această ţară”, a adăugat el, notând că aceste persoane încă sunt în procesul de depistare şi înlocuire.

Trump a criticat faptul că mass media a raportat în mod eronat despre interacţiunile “tensionate” dintre el şi liderii mexican şi australian, susţinând că de fapt a avut conversaţii “pozitive” cu ambii lideri.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe