Trucuri simple de magie mentală

Trucuri simple de magie mentală
Trucuri simple de magie mentală (Facebook)

Trucurile mentalismului sunt în mare parte foarte simple atunci când sunt explicate, nu este vorba de nimic paranormal sau de puteri speciale aşa cum se dă impresia. Există totuşi diverse niveluri de complexitate ale lor, multe dintre ele având nevoie uneori şi de folosirea unui asistent din umbră.

Foarte important pentru un mentalist este a avea capacitatea de a captiva publicul şi de a fi foarte convingător. Felul în care îşi prezintă numerele şi fiecare lucru pe care îl spune trebuie să fie credibil, folosind o tehnică în care se amestecă adevărul şi ficţiunea prin prezentarea de fapte ficţionale susţinute de dovezi reale, cu scopul de a pregăti spectatorul pentru un truc.

Cu puţin antrenament, oricine poate să realizeze câteva trucuri simple, astfel putând captiva atenţia prietenilor la o petrecere sau într-un club.

O să vă prezentăm un truc simplu şi amuzant de magie mentală.

Trucuri simple de magie mentală. Degetele magnetizate

Acesta este unul dintre cele mai simple trucuri de magie explicate, perfect pentru oricine este nou în mentalism şi caută un truc simplu, dar eficient, cu care îşi va impresiona prietenii.

Acest număr fascinant de simplu foloseşte o tehnică mentală foarte importantă – puterea sugestiei. Îl veţi face pe voluntarul dvs. să creadă că ceva absolut normal se întâmplă prin puterea magiei!

Ca recuzită aveţi nevoie doar de un ceas de mână. Cereţi unui prieten să fie voluntarul dvs. pentru trucul de magie.

Întrebaţi-l pe amicul dvs. dacă vă dă voie să-l hipnotizaţi. Îi veţi spune că nu va păţi nimic rău şi că efectul va dura doar câteva minute. Odată ce aveţi acceptul acestuia, prefaceţi-vă că îl hipnotizaţi fluturându-i ceasul de mână prin faţă şi cereţi-i să-l urmărească cu privirea. După câteva secunde bune, rugaţi-l să-şi împreuneze palmele (foto 2).

Apoi rugaţi-l să ţină celelalte degete împreunate şi să ridice doar degetele arătătoare (foto 3). Important este să vorbiţi tot timpul, să-i spuneţi prietenului că atunci când l-aţi hipnotizat, i-aţi magnetizat degetele. Fluturaţi-vă mâinile şi spuneţi că, oricât de tare s-ar strădui să îşi ţină degetele departe unul de altul, magnetismul le va apropia.

Şi cu adevărat, degetele amicului se vor apropia, încet-încet, unul de altul (foto 4). Cu toţii vor crede că l-aţi hipnotizat. Dar de fapt, atunci când cineva ţine mâinile în această poziţie, degetele se apropie în mod natural.

În realitate, tot trucul este un fapt natural, totul ţine de metoda dvs. de prezentare şi cât de showman sunteţi.

Sursa: trucuri.info

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură