Traian Băsescu cere ANAF-ului să fie corect până la capăt

Traian Băsescu, Congresul PMP
Traian Băsescu, Congresul PMP (Epoch Times România)

Într-o postare intitulată sugestiv "Aşa ar fi corect", fostul şef al statului, Traian Băsescu, susţine că ANAF ar trebui să publice şi lista datoriilor statului faţă de firme şi persoane fizice, nu doar listele celor rămaşi datori la stat.

"1.ANAF a publicat lista firmelor care au datorii la stat. Este corect.
2.Urmează să fie publicată lista persoanelor fizice care au datorii la stat. Este corect .
3.Dacă ANAF vrea să fie corect pînă la capăt, trebuie să publice şi lista datoriilor statului faţă de firme şi persoane fizice (ex: datorii la rambursări TVA, neachitarea subvenţiilor pentru agricultori, procese pierdute de stat cu firme româneşti, procese pierdute de stat cu privire la drepturi salariale sau despăgubiri pentru condamnări la CEDO, rambursări stabilite de instanţe cu privire la încasarea abuzivă a taxei de mediu achitată de posesorii de autoturisme etc, etc). Aşa ar fi corect.", scrie pe Facebook liderul PMP.

Postarea fostului preşedinte a fost făcută în contextul în care ANAF îi "ruşinează" pe datornici, publicând listele companiilor şi persoanelor fizice cu datorii la stat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne