Traficul spre Bulgaria la Vama Veche şi Negru Vodă- închis, la Giurgiu şi Ostrov-restricţii de tonaj

Epoch Times România
20.12.2012

Autorităţile bulgare au luat măsura interzicerii intrării pe teritoriul acestei ţări, dinspre România, a tuturor categoriilor de vehicule prin punctele de trecere a frontierei Vama Veche şi Negru Vodă, iar la Giurgiu şi Ostrov au fost insituite restricţii de tonaj, informează Centrul Infotrafic.

Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, în PTF Giurgiu au fost impuse restricţii pentru autovehiculele de 7,5 tone, iar la PTF Ostrov pentru cele de 3,5 tone.

Ministerul de Externe a anunţat, joi, că în regiunile Razgrad şi Şumen din Bulgaria circulaţia este interzisă pentru toate tipurile de autovehicule, potrivit informaţiilor primite de la Poliţia rutieră bulgară.

Totodată, Ministerul Afacerilor Externe atenţionează persoanele interesate în legătură cu faptul că, din cauza ninsorii abundente, vântului puternic şi poleiului, în estul şi nord-estul Bulgariei (regiunile Veliko Târnovo, Gabrovo, Stara Zagora, Haskovo, Kârjali, Yambol, Sliven, Târgovişte, Silistra, Dobrici, Ruse, Varna şi Burgas) circulaţia este închisă pentru toate autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone.

Cetăţenii români aflaţi în trafic pe teritoriul Bulgariei care se confruntă cu probleme deosebite sunt sfătuiţi să apeleze telefonul de urgenţă 112.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor