CFR Călători acordă reduceri de 25% la "Trenurile Zăpezii", între 1 ianuarie-28 februarie

(BEN STANSALL/AFP/Getty Images)
Epoch Times România
20.12.2012

CFR Călători anunţă că, începând din 1 ianuarie 2013, vor fi acordate reduceri de 25% în cursul săptămânii la "Trenurile Zăpezii", spre şi dinspre munte, oferta fiind valabilă până la 28 februarie 2013.

Astfel, vor fi reduceri de 25% de luni până joi, pentru pasagerii care circulă cu trenuri pe rută directă, la clasa a 2-a şi au ca punct de plecare( destinaţie o staţie de pe ruta Sinaia-Braşov şi pentru pasagerii care au ca staţie de plecare sau destinaţie Vatra Dornei, respectiv Piatra Neamţ.

Totodată, în aceeaşi perioadă, oferta privind reducerile de 31% şi 56% pentru Valea Prahovei, pe rute între Sinaia - Braşov şi retur e valabilă şi în cursul săptămânii.

În zilele de final de săptămână - vineri, sâmbătă şi duminică - pasagerii pot utiliza oferta „Biletul de weekend”care acordă reduceri între 15% şi 35% (în funcţie de numărul de weekenduri).

Oferta de călătorie „Trenurile Zăpezii” este valabilă până la data de 28 februarie 2013 şi se poate procura de la staţiile şi agenţiile de voiaj CFR, online sau de la automatele de vânzare bilete CFR.

Pasagerii care optează pentru această ofertă nu pot beneficia de alte reduceri acordate în baza unor acte normative. Oferta va fi vândută ca opţiune de bază pentru cei care nu beneficiază de alte facilităţi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor