"Tic-tac!" - Cele 10 întrebări ale lui Rareş Bogdan pentru Dăncilă

Rares Bogdan
Rares Bogdan (Epoch Times România)

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan i-a adresat fostului premier Viorica Dăncilă o serie de întrebări privind evenimentele brutale care au avut loc la protestul din 10 august 2018 din Piaţa Victoriei, acuzând-o în acelaşi timp că a fost şi încă mai este „un pion extrem de important” în planurile fostului lider suprem al PSD Liviu Dragnea.

„Am şi eu 10 întrebări despre 10 august, doamna Dăncilă! Că încet-încet, aflăm tot! Aţi fost (cred că mai sunteţi) un pion extrem de important în planurile lui Dragnea. Că vă daţi acuma lovită de amnezie nu mă miră. Sunteţi convinsă că slugile utile care au executat comenzile pentru acapararea statului prin măcelărirea legilor penale şi aducerea instituţiilor la ordine de partid respectă omerta. Ei, vă dau o veste: nu o mai respectă. Tic-tac!”, a afirmat fostul jurnalist într-o postare pe Facebook.

Vă prezentăm în continuare cele 10 întrebări:

1. Pe 13 august 2018, când le-aţi scris o scrisoare preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi prim-vicepreşedintelui Frans Timmermans, în care aţi amintit de „încercări de înlăturare pe cale violentă a unui guvern legitim” pe ce v-aţi bazat?

2. De unde ştiaţi, dacă eraţi în concediu, ce s-a petrecut pe 10 august?

3. Cine, ce v-a informat în această perioadă?

4. V-a informat în scris sau pe telefon?

5. Acolo unde aţi fost în concediu aţi avut acces la telefonul operativ?

6. V-a sugerat cineva să vă luaţi concediu?

7. Ce v-a informat ministrul Carmen Dan când aţi revenit la locul de muncă?

8. L-aţi întrebat pe Liviu Dragnea ce să răspundeţi presei dacă sunteţi întrebată?

9. Cine v-a spus să scrieţi şefilor Comisiei Europene?

10. La ce oră aţi fost informată că s-a dat ordin jandarmilor să intre în forţă în protestatari?

„Pentru început, cred că 10 întrebări ajung. Vedeţi că aveţi ce să dezbateţi cu procurorii? Şi vă anunţ că dosarul e deschis din 2018, deci nu le-am sugerat eu procurorilor să facă ancheta. Dacă nu v-a informat secretarul de presă, daţi-l afară! Aa, nu mai sunteţi premier? Auci!”, a conchis Rareş Bogdan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne