Teodorovici apasă pe pedală înaintea Congresului. Îl acuză pe Ciolacu de "laşitate" şi "trădare"

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici (Epoch Times România)

Eugen Teodorovici, fost ministru de Finanţe, l-a acuzat, luni, pe liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, de laşitate şi trădare, adăugând că, din fericire, în partid există oameni cu vechime care se află acolo din convingere şi care au făcut mai multe pentru România decât unele “modele” din cadrul conducerii.

“Marcel Ciolacu trebuie să înţeleagă că nici vechimea, nici continuitatea în PSD nu sunt argumente suficiente pentru a demonta un act de laşitate şi de trădare. Avem acum, în ‘conducerea’ interimară, ‘modele’ de statornicie în imobilitate şi inconsecvenţă! Noroc că sunt mulţi oameni cu vechime în PSD care au realizat mult mai mult pentru ţară şi pentru PSD, aşa cum suntem mulţi oameni mai noi şi mai tineri, fără titlu de membru fondator şi fără certificat de revoluţionar, care am venit din convingere, demonstrând deja mult mai mult decât au făcut-o vreodată Marcel Ciolacu şi alţii asemenea! Mai este nevoie să-i amintesc lui Marcel echipa care a reuşit, în 2012, la Buzău, să obţină victoria în alegeri?”, a precizat Teodorovici, pe pagina sa de Facebook.

Atacul lui Teodorovici, care şi-a anunţat intenţia de a candida la funcţia de preşedinte al PSD, vine în contextul în care, Marcel Ciolacu a afirmat că este “un pic cam forţat” ca acesta să îl acuze că are aranjamente cu PNL.

“Eu pe Eugen, colegul meu, îl încurajez să candideze la Congres. Chiar îmi doresc să fie concurenţă. Dar îmi doresc să vină şi la partid. Astfel de discuţii trebuie purtate la partid. Şi mie mi-e uşor să atac unii colegi. PSD a redeschis multe uşi în ultimele 6 luni (…) Eram un fel de paria al socialiştilor europeni. Acesta este limbajul meu şi nu o să mi-l modific pentru că aşa vrea cineva. Am văzut la ce scoruri electorale a dus alt limbaj al altor colegi de-ai mei. Totuşi Eugen a fost membru PNL. Eu am fost membru fondator PSD. Şi Şerban Nicolae a fost membru fondator. Să mă acuzi pe mine că am aranjamente cu PNL e un pic cam forţat”, a afirmat Ciolacu, citat de Evenimentul Zilei.

Reamintim că, săptămâna trecută, Eugen Teodorovici a criticat în termeni duri conducerea PSD, lamentându-se că, sub bagheta lui Ciolacu, partidul nu e suficient de incisiv şi că a lăsat impresia că este incapabil de a genera atacuri către competitorii politici. În contextul în care social-democraţii se pregătesc să aibă congresul la care-şi vor alege conducerea, Teodorovici încearcă să acrediteze că cei care conduc acum partidul sunt trădători şi vor îngropa PSD-ul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne