"Tăriceanu şi doamna Thatcher", via Ghinea

E ridicol să te plângi ca Parlament că Preşedintele te subminează când toată povestea a plecat de la un OUG al Guvernului, a comentat fostul ministru Cristian Ghinea pe marginea declaraţiei adoptate la iniţiativa liderului ALDE Călin Popescu Tăriceanu.
Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

Parlamentul majoritar PSD - ALDE a adoptat o declaraţie extrem de acidă la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, a CSM şi a Ministerului Public, la iniţiativa lui Călin Popescu Tăriceanu, demers care nu l-a încântat deloc pe fostul ministru Cristian Ghinea, în prezent deputat USR.

"Nu am votat ridicola declaraţie a domnului Tăriceanu. Am reacţionat acum două săptămâni în Biroul Permanent şi îmi menţin părerea: e ridicol să te plângi ca Parlament că Preşedintele te subminează când toată povestea a plecat de la un OUG al Guvernului. Dacă subminează cineva Parlamentul, Guvernul a fost", a scris Ghinea pe pagina lui de Facebook.

Potrivit fostului ministru al Fondurilor Europene, chiar Guvernul Grindeanu a recunoscut că a greşit în cazul OUG 13 care mutila Codurile penale.

"Ca să nu mai zicem că Guvernul însuşi a recunoscut că a greşit şi a abrogat OUG 13. Chiar şi lui Dragnea i-a fost cam jenă vedeţi reacţia din stenogramă. Cât despre o instituţie aleasă direct care simte nevoia să declare că e puternică... Avea doamna Thatcher o vorbă: a fi puternic seamănă cu a fi o doamnă, dacă trebuie să zici că eşti atunci nu eşti", a precizat Ghinea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne