Tăriceanu, prietenul cozilor, apostrofat de cetăţeni la Roşia Montană

După ce a fentat o coadă uriaşă la permise, Tăriceanu devine din nou protagonistul unui scandal legat de cozi.
Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu (Epoch Times România)

Îmbrăcat lejer în tricou şi bermude, Călin Popescu Tăriceanu a devenit din nou eroul unui film, unul în care este apostrofat pentru că ar fi fentat o coada la intrarea în Muzeul Mineritului din Roşia Montană. Oamenii i-au reproşat şefului Senatului că a intrat peste rând în muzeu. Din mulţime se aude cineva pronunţând cuvântul "Ruşine!".

De partea sa, Tăriceanu susţine, pe Facebook, că a vizitat muzeul odată cu grupul de turişti din care făcea parte, nu înainte şi îşi exprimă speranţa că presa nu va folosi filmuleţul în care este apostrofat de oameni, "pentru a răspândi informaţii false".

"În altă ordine de idei, am constatat că în spaţiul public a fost propagat un filmuleţ în care apar la terminarea vizitei pe care am făcut-o la muzeu. Pentru a oferi informaţii corecte şi în speranţa că nicio publicaţie nu va folosi filmuleţul pentru a răspândi informaţii false, vreau să fac o serie de precizări. Muzeul se vizitează în grupuri de persoane. Numărul persoanelor este stabilit de organizatori şi de reprezentanţii muzeului. Astfel că, am aşteptat şi noi, împreună cu ceilalţi turişti pentru ca grupul precedent să termine vizita, înainte de a începe turul grupului din care am făcut parte. Aşadar, am vizitat muzeul odată cu grupul din care făceam parte, nu înaintea altcuiva.

Tot astăzi am aşteptat aproape o oră, alături de alte sute de turişti, pentru a vizita peştera Scărişoara. Aşa este în multe locuri în ţară în aceste zile, ceea ce arată şi că foarte mulţi români au ales să îşi petreacă această mini-vacanţă în România, ceea ce nu poate fi decât un lucru îmbucurător", scrie, pe Facebook, Tăriceanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne