Tăriceanu: O văd pe Dăncilă foarte disperată, "fâlfâie" tot felul de ameninţări contra parlamentarilor PSD

Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu (Epoch Times România)

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri, la Parlament, că premierul Viorica Dăncilă este disperată şi "fâlfâie" ameninţări pentru a-i descuraja pe parlamentarii PSD care ar putea vota mâine moţiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD.

"Calculele sunt făcute, însă după cum vedeţi fiecare pare să aibă calculul lui. Dacă stau şi mă uit, o văd pe doamna Dăncilă foarte disperată, îşi face curaj singură şi pe de altă parte din discursul pe care l-a ţinut ieri încerca să fâlfâie tot felul de ameninţări, să le spunem aşa, care ar plana asupra parlamentarilor PSD în cazul în care votează moţiunea, ceea ce dovedeşte că pentru un număr de parlamentari din PSD votarea moţiunii este o opţiune", a susţinut fostul preşedinte al Senatului, citat de Gândul.info.

Tăriceanu a subliniat că "raportul majoritate-opoziţie s-a schimbat" în prezent, adică "opoziţia este mai numeroasă, strict dacă numărăm voturile din opoziţie. În acelaşi timp, unii parlamentari PSD sunt "conştienţi că guvernarea s-a epuizat" şi şi-au exprimat intenţia de a vota moţiunea de cenzură.

"Eu am convingerea că mâine moţiunea de cenzură va trece", a declarat Tăriceanu, adăugând că la votul de joi se va baza pe aproximativ 20 de parlamentari ALDE.

Nu în ultimul rând, liderul ALDE a precizat faptul că, în condiţiile în care "intenţia noastră e de a nu intra la guvernare", încă nu a discutat cu membrii partidului despre posibilitatea unei propuneri de premier.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne