Taiwanezii au fost surprinşi de o ploaie bizară, ca şi când s-a făcut brusc o gaură în cer [video]

Unii martori au comparat un fenomen meteorologic inedit cu o "cascadă" şi cu un "bombardament îngrozitor".
Ploaie
Ploaie (screenshot tramite video Youtube)

Luni, 10 iunie, oraşul taiwanez Chiayi a fost afectat de un fenomen meteorologic neobişnuit: o ploaie torenţială ca şi cum cerul s-ar fi deschis doar într-o zonă a oraşului, lăsând în afară restul străzilor.

Potrivit site-ului Taiwan News, fenomenul bizar a fost descris de unii martori ca o "cascadă" vărsată peste oraş, ca un "bombardament terifiant".

Alţi vecini din zonă au descris momentul în care a avut loc evenimentul ca şi când s-a făcut brusc o gaură în cer prin care a curs un torent de apă peste o anumită zonă a oraşului.

Potrivit publicaţiei RT, aceste ploi abundente sunt comune în timpul verii, ca urmare a unei circulaţii verticale puternice a aerului, dar, de obicei, în decurs de o jumătate de oră debitul se micşorează şi apoi dispar complet.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Știință