Ştefănescu: Dragnea e deţinut politic. Postez această fotografie pentru a reaminti care e miza de azi

Codrin Ştefănescu
Codrin Ştefănescu (Epoch Times România)

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu continuă să susţină că Liviu Dragnea - fostul lider al partidului, aflat în prezent în spatele gratiilor pentru fapte de corupţie - este un "deţinut politic".

"Ceea ce susţin cei de la Realitatea Tv nu are nicio legătură cu realitatea! Liviu Dragnea nu a sunat pe nimeni din partid pentru a boicota candidatura Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale! Nu are cum şi nici nu ar face-o vreodată!

În ultimele sale momente de libertate ne-a transmis clar un mesaj. Să nu pierdem guvernarea şi candidatul PSD să fie susţinut de toţi pentru a câştiga!

Dragnea a fost şi rămâne un om de partid ataşat valorilor social democrate. Chiar dacă astăzi e deţinut politic şi nu poate influenţa cu nimic viaţa politică a ţării! Postez această fotografie de anul trecut pentru a le reaminti tuturor care este miza de astăzi! Doar împreună avem o şansă!", a transmis Codrin Ştefănescu.

foto
foto (Codrin Ştefănescu)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne