Ştefănescu: Dragnea e deţinut politic. Postez această fotografie pentru a reaminti care e miza de azi

Codrin Ştefănescu
Codrin Ştefănescu (Epoch Times România)

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu continuă să susţină că Liviu Dragnea - fostul lider al partidului, aflat în prezent în spatele gratiilor pentru fapte de corupţie - este un "deţinut politic".

"Ceea ce susţin cei de la Realitatea Tv nu are nicio legătură cu realitatea! Liviu Dragnea nu a sunat pe nimeni din partid pentru a boicota candidatura Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale! Nu are cum şi nici nu ar face-o vreodată!

În ultimele sale momente de libertate ne-a transmis clar un mesaj. Să nu pierdem guvernarea şi candidatul PSD să fie susţinut de toţi pentru a câştiga!

Dragnea a fost şi rămâne un om de partid ataşat valorilor social democrate. Chiar dacă astăzi e deţinut politic şi nu poate influenţa cu nimic viaţa politică a ţării! Postez această fotografie de anul trecut pentru a le reaminti tuturor care este miza de astăzi! Doar împreună avem o şansă!", a transmis Codrin Ştefănescu.

foto
foto (Codrin Ştefănescu)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne