Ştefan Bănică: PSD-ALDE, cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani

Ştefan Bănică.
Ştefan Bănică. (Screenshot Youtube)

Ştefan Bănică se alătură şi el artiştilor care au încercat în ultima vreme să trezească sentimentul civic al electoratului, îndemnând oamenii la vot prin variate mesaje care să îi ajute pe români să conştientizeze importanţa prezenţei la urne în 26 mai.

Mai exact, într-un interviu pentru paginademedia.ro, artistul a criticat dur actuala guvernare, etichetând-o drept „cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani” şi a transmis că „oamenii trebuie să înţeleagă că trebuie să voteze, căci dacă nu votează, nu se va schimba nimic”.

"Eu am spus lucrurile astea de ani de zile, mascat sau nemascat prin cântecele mele. Eu am gândit lucrurile astea şi le-am spus şi în concerte, mai ales la Sala Palatului. [..] În funcţie de cum gândim, aşa ne putem creşte copiii. Unde vreţi să vă creşteţi copiii? Ce vreţi să înveţe? Noi avem o responsabilitate. Copiii trebuie să aibă libertatea de a alege. Trebuie să-l înveţi că poate alege. Aceasta e responsabilitatea noastră. Trebuie să vă gândiţi la ce nu vă place, la ce detestaţi cel mai tare. Teoretic se poate schimba. Te-ai dus şi ţi-ai făcut datoria. E ca şi cum ţi-ai aduna hârtia ta de pe jos, măcar ai conştiinţa curată că tu te-ai comportat civilizat. Du-te şi votează. E important ca oamenii să meargă să voteze. Aceasta este cea mai proastă Guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani. Am mai spus asta şi într-un concert şi m-a citat toată lumea. Am spus-o pentru că am simţit şi e valabil şi acum", a declarat Ştefan Bănică într-un interviu acordat sursei citate.

Reamintim în context că, recent, actorii Şerban Pavlu, Oana Pelea şi Marius Manole au avut la rândul lor astfel de iniţiative, încercând prin intermediul clipurilor video sau a postărilor pe paginile de socializare, să trezească conştiinţa românilor, chemându-i la vot şi vorbind despre importanţa prezenţei la urne în 26 mai, pentru a fi siguri că România va avea cu adevărat parte de schimbări reale în situaţia actuală la nivel de guvernare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne