Standardele de frumuseţe se pot întoarce la femeile cu forme plinuţe

Fotomodel
Fotomodel (Facebook)

Sport Illustrated a prezentat pentru prima dată anul trecut un model plinuţ, deoarece moda femeilor cu forme pline, rotunde este în tendinţe. Înainte era imposibil să-ţi imaginezi că un model xxl va fi protagonistul unui spot publicitar pentru prestigioasa revistă de sport.

Dar canoanele de frumuseţe se schimbă şi a venit timpul când formele rotunde se impun. Sau aşa pare. Spotul din Sport Illustrated nu este o întâmplare.

Este pentru prima oară când un model cu forme prezintă moda într-o revistă ca acesta. Până acum, în spaţiile editoriale aveam modele slabe, dar acum marile firme s-au orientat spre modele xxl, pentru că ele reprezintă majoritatea cumpărătoarelor. Majoritatea femeilor sunt cu forme şi nu sunt nici pe departe ca modelele pe care le vedem în spoturile publicitare cu care suntem bombardaţi zilnic. Talia 44 este cea mai vândută dintre toate şi se cunoaşte că 40% dintre femei au probleme să-şi găsească lucruri ce se adaptează la măsurile lor, relatează La Vanguardia.

Femeile plinuţe au obţinut triumful, după ce acum câţiva ani, companii ca Ralph Lauren şi Calvin Klein ofereau liniile sale vestimentare plus-size. „A ajuns la normalitate moda şi pe pasarelă”? Rămâne de văzut.

Principalul lucru bun este că de ceva vreme se găsesc şi haine pentru persoane plinuţe, care au şi ele dreptul la frumuseţe, sau mai bine zis la anumite croieli care să le avantajeze, aducându-le bucuria şi liniştea sufletească, au dreptul să se simtă normale.

Este bine de ştiut că vestimentaţia poate ajuta, ascunde sau structura pe moment liniile corpului care ne dezavantajează: trebuie doar să cunoaştem aceste mici trucuri, iar în acel moment vom vedea că lucrurile se simplifică şi reuşim să ne simţim mai bine în pielea noastră. Încercaţi, şi veţi vedea!

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră deFacebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură