Speranţe de recuperare pentru fostul pilot Michael Schumacher

Ross Brawn: "Continuăm să ne rugăm în fiecare zi pentru recuperarea sa, care în această etapă este lentă, însă mereu există o speranţă"
Michael Schumacher
Michael Schumacher (Stuart Franklin / Bongarts / Getty Images)

Fostul director tehnic al echipei Ferrari în perioada în care Michael Schumacher concura pentru scuderia italiană, Ross Brawn, afirma că încă mai sunt speranţe pentru recuperarea celui care a cucerit şapte titluri de campion mondial în Formula 1 şi care în decembrie 2013 a suferit un grav accident de schi în Alpii francezi, în urma căruia a rămas în stare de comă o lungă perioadă.

Brawn, a mărturisit pentru cotidianul Daily Expres că a păstrat legătura cu soţia acestuia, Corinna, care îl informează periodic despre evoluţia stării de sănătate a fostului pilot.

"Am rămas în legătură cu familia lui Schumacher, însă încercăm să păstrăm un echilibru în ceea ce priveşte vizitele şi telefoanele, pentru a nu deveni o problemă. Corinna, soţia să, mă sună ocazional şi mă ţine la curent. Continuăm să ne rugăm în fiecare zi pentru recuperarea sa, care în această etapă este lentă, însă mereu există o speranţă", a afirmat Brawn.

În vârstă de 46 ani, Michael Schumacher, nu a fost fotografiat sau văzut în public după accidentul său, lucru care a generat numeroase zvonuri referitoare la speranţele tot mai scăzute în recuperarea sa, pe care multiplul campion german o continuă la domiciliul său din Elveţia, sub supravegherea unei echipe medicale compusă din 15 persoane.