Spectacol de vis în Piaţa Constituţiei, la 28 august 2013: Roger Waters, show cu „The Wall”

NEW YORK, NY - NOVEMBER 08:  Roger Waters performs at the 6th Annual Stand Up For Heroes at the Beacon Theatre on November 8, 2012 in New York City.  (Photo by Mike Coppola/Getty Images)
NEW YORK, NY - NOVEMBER 08: Roger Waters performs at the 6th Annual Stand Up For Heroes at the Beacon Theatre on November 8, 2012 in New York City. (Photo by Mike Coppola/Getty Images) (Mike Coppola / Getty Images)

Compania Emagic le-a adus vineri o veste extraordinară admiratorilor legendarei trupe de rock progresiv Pink Floyd, una dintre cele mai iubite formaţii din istoria muzicii. Fanii Pink Floyd vor avea în sfârşit ocazia să vadă live, la Bucureşti, super-producţia „The Wall”, inspirată de cel de-al XI-lea album al grupului rock şi interpretată de chitaristul Rogers Waters şi de trupa acestuia. Emagic, firma organizatoare a acestui mare eveniment muzical, a anunţat că biletele vor fi puse în vânzare începând cu 16 noiembrie.

Chitaristul Roger Waters, membru fondator al legendarei trupe Pink Floyd, aduce în România cea mai spectaculoasă producţie muzicală. Considerat o adevărată capodoperă, show-ul "The Wall" este combinaţia perfectă de muzică live, proiecţii impresionante, efecte vizuale uimitoare şi decoruri grandioase, toate reunite într-o construcţie colosală, concepută sub forma celebrului zid, mai anunţă organizatorii într-un comunicat de presă.

A doua serie de concerte în Europa a trupei, programată pentru 2013, va include 18 show-uri în aer liber, printre care şi cel din Piaţa Constituţiei din Bucureşti, aceasta fiind singurul loc din România care poate găzdui o producţie de asemenea proporţii.

"Sunt extrem de încântat de faptul că producţia "The Wall" se reîntoarce în Europa. O să fie distractiv pentru toţi cei prezenţi. Am reproiectat întregul concept "The Wall" special pentru spaţiile în aer liber. Va fi impresionant, pentru că implică mult mai multă mişcare, acţiune, dramă şi suspans comparativ cu show-urile ce au loc în săli acoperite. Zidul este mult mai mare, întreaga construcţie, de altfel, este mult mai amplă, astfel încât să ofere tuturor spectatorilor o experienţă mult mai intensă. E drept, o astfel de producţie nu ar fi fost posibilă acum 40 de ani, însă lucrurile s-au schimbat, tehnologia a avansat, iar acum putem face lucruri inimaginabile. Un astfel de spectacol trebuie văzut!", a declarat recent Roger Waters.

Producţia originală a celebrului album "The Wall" a fost pusă în scenă integral doar de 29 de ori în cadrul turneului de promovare susţinut de Pink Floyd în 1980 şi încă o dată în Germania, ca formă de sărbătorire a căderii zidului din Berlin, în faţa a peste 200.000 de oameni.

"The Wall" a fost şi este unul dintre cele mai cunoscute albume din istoria muzicii, care a avut efecte profunde asupra culturii pop, impresionând cu multe generaţii de fani.

Biletele pentru concertul lui Roger Waters cu super-producţia "The Wall" din Piaţa Constituţiei se vor pune în vânzare online, pe www.MyTicket.ro, începând cu data de 16 noiembrie, iar ulterior vor fi disponibile şi în magazinele de specialitate.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură