Situaţie dramatică la Spitalul Judeţean din Suceava: 52 de cadre medicale confirmate cu Covid-19

Spitalul Judeţean ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava
Spitalul Judeţean ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava (Screenshot)

Spitalul Judeţean ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava se confruntă cu o situaţie dezastruoasă: 52 de cadre medicale (medici şi asistenţi medical) sunt infectate cu noul coronavirus, a informat, luni, Monitorul de Suceava.

Mai exact, 7 persoane sunt de la Secţia de Cardiologie, 5 de la Medicină Internă, 3 cazuri la Boli Infecţioase şi alte 3 la Gastro, restul fiind de la Dializă, Neurologie, ORL, UPU şi ATI.

În afara cazurilor deja confirmate, există şi acele cadre medicale care au intrat în autoizolare după ce au venit în contact cu colegii sau pacienţii bolnavi.

Iniţial, la începutul zilei de luni, Spitalul de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava anunţase că la acea oră erau confirmate 27 de cazuri, 18 medici şi 9 asistenţi medicali şi că luase „toate măsurile posibile pentru pregătirea unităţii medicale faţă de cazurile de infectare cu noul coronavirus”.

Articolul complet aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură