Singura ofertă pentru flota auto a Poştei a fost depusă de Porsche Leasing

Epoch Times România
08.04.2013

Porsche Leasing România a depus, la finele lunii martie, o ofertă pentru furnizarea în leasing către Posta Româna a unui numar de 607 autovehicule, valoarea contractului fiind estimată la 8,23 milioane de euro (TVA inclusă) în urmatorii trei ani, aceasta fiind şi singura oferă depusă la licitaţie.

Porsche Leasing România a depus oferta în asociere cu Porsche România, Porsche Broker de Asigurare şi MHS Truck&Bus, potrivit datelor operatorului poştal.

Licitaţia a fost contestată de Auto Exact SRL, dar Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a respins cererea.

Potrivit caietului de sarcini, flota de autovehicule Poştei Române include autoutilitare tip furgon – 516, autoşasiu – 82 şi remorci – 9.

“La finalul perioadei de leasing, achizitorul urmează să-şi exercite dreptul de opţiune în sensul de a dobândi proprietatea asupra obiectelor în leasing (…). Asigurarea CASCO pentru autovehicule, parte a contractului de leasing, va acorda despăgubiri pentru avarii în staţionare sau în mers, cu franşiză zero, confom conditiilor de asigurare, pe teritoriul României”, se precizează în anunţul de participare publicat de Poşta Română.

Contractul de leasing va finanţat din surse proprii ale CNPR.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor