Simona Halep visează la finala de la Wimbledon într-un echipament alb Adidas

"Ar fi un vis frumos să ajung în finală, e un vis să joc din nou în semifinală, dar nu va fi deloc uşor. Vreau să o iau meci cu meci şi să văd cât de departe pot ajunge" - Simona Halep
Tenismana română Simona Halep
Tenismana română Simona Halep (Mutua Madrid Open/twitter)
Flori Mladin
23.06.2016

Simona Halep (locul 5 WTA) se pregăteşte pentru turneul de Mare Şlem de la Wimbledon, încercând să se acomodeze cât mai bine pe terenul cu iarbă. A venit la Londra de la începutul săptămânii şi este împreună cu antrenorul Darren Cahil şi ceilalţi membri ai echipei.

"Au fost 5-6 zile de antrenament foarte bune, în care am încercat să mă obişnuiec cu suprafaţa, pentru că nu e uşor, ai nevoie de reflexe bune în timpul punctelor, şi de un serviciu bun. De aceea am încercat să-mi îmbunătăţesc serviciul şi să fiu concentrată pe fiecare punct", a mărturisit Simona.

Constănţeanca este preocupată să facă faţă suprafeţei de joc: "În 2014 am jucat semifinala aici, am făcut un turneu foarte bun atunci. Sunt încrezătoare pe iarbă, dar trebuie să mă antrenez mult pentru a simţi mingea în timpul meciurilor. Pentru că antrenamentele sunt diferite de meciuri", a spus Simona într-un interviu acordat.

În ceea ce priveşte parcursul turneului, Simona a precizat: "Ar fi un vis frumos să ajung în finală, e un vis să joc din nou în semifinală, dar nu va fi deloc uşor. Vreau să o iau meci cu meci şi să văd cât de departe pot ajunge".

Simona a luat contact cu iarba la Wimbledon, întrucât a avut probleme medicale şi a fost nevoită să se retragă de la Birmingham din cauza unor dureri la tendonul lui Ahile.

Echipamentul Simonei

Ţinând cont de echipamentul tradiţional de culoare albă, Simona o optat pentru un echipament Adidas nu prea diferit faţă de ceilalţi ani.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor