Simona Halep va juca la turneul de la Cincinnati. Serena Williams s-a retras

Simona Halep (4 WTA) va juca în turul doi cu rusoaica Ekaterina Alexandrova (43 WTA), miercuri de la ora 18,30.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (wtatennis.com)

Turneul de tenis care captează atenţia săptămâna aceasta, Premier 5 Cinncinati, a început deja cu multe surprize. Finalista din 2018, românca Simona Halep s-a accidentat la Rogers Cup, turneul de săptămâna trecută de la Toronto, şi era incertă participarea sa la Cinncinati.

Parcursul Simonei părea destul de dificil, mai ales că nu se ştia dacă va reuşi să-şi recapete forma fizică optimă pentru acest turneu.

După ce a avut bye în primul tur, Simona Halep (4 WTA) va juca în turul doi cu rusoaica Ekaterina Alexandrova (43 WTA, clasată pe cel mai bun loc al carierei, 24 de ani), care a învins-o pe spaniola Carla Suarez Navarro, miercuri de la ora 18,30.

Dar au apărut surprizele. Cea mai mare surpriză a turneului este eliminarea deţinătoarei trofeului, olandeza Kiki Bertens, încă din turul al doilea. Totodată, a fost eliminată şi cehoaica Petra Kvitova de grecoaica Maria Sakkari, cu scorul de 4-6,6-2,6-3.

Dintre jucătoarele aflate în top 10 - care era pe partea inferioară a tabloulu WTA, unde este plasată Simona Halep - s-a retras americanca Serena Williams, care din cauza problemelor de sănătate a fost nevoită să abandoneze în finala de la Rogers Cup jucată împotriva Biancăi Andreescu.

Canadianca de origine română, Bianca Andreescu, care a scris din nou istorie şi a ajuns pe locul 14 WTA nu va juca la Cinncinati, anunţând că are timp pentru a se reface pentru turnul US Open.

O altă tânără sportivă, americanca Amanda Anisimova (24 WTA), în vârstă de 17 ani, s-a retras de la Cincinnati, din cauza unor probleme cu spatele, fiind incertă şi participarea ei la US Open.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport