Bianca va juca în prima ei finală la Rogers Cup cu celebra Serena Williams

Bianca Andreescu, tânăra jucătoare canadiană cu origini româneşti, va juca în prima sa finală de tenis la Cupa Rogers, după ce a învins-o cu 6-4, 7-6 (5) pe americanca Sofia Kenin, în semifinala de sâmbătă de la Toronto.
Bianca Andreescu - Rogers Cup 2019
Bianca Andreescu - Rogers Cup 2019 (Maria Matyiku / Epoch Times)

în semifinala de sâmbătă de la Toronto, Andreescu o învinge 6-4, 7-6 (5) pe americanca Sofia Kenin pentru a treia oară din cele 4 întâlniri din acest an, luându-şi revanşa după ultima înfrângere pe care Bianca a suferit-o din partea lui Kenin la Acapulco Open în februarie.

Sofia Kenin Rogers Cup 2019
Sofia Kenin Rogers Cup 2019 (Maria Matyiku / Epoch Times)

Acesta a fost fost primul meci câştigat în două seturi de Andreescu la Rogers Open. Până acum, a câştigat 16 meciuri consecutive şi a adăugat în palmares 6 victorii cu primele 10 jucătoare din WTA.

Bianca Andreescu Rogers Cup 2019
Bianca Andreescu Rogers Cup 2019 (Maria Matyiku / Epoch Times)

La incheierea meciului, Bianca Andreescu a fost vizibil emoţionată. „Am trecut prin atâtea în ultimele două luni. Tot ce pot să spune este că sunt atât de fericită să fiu pe teren chiar acum ”, a spus Andreescu. „Sunt în finala Cupei Rogers. Viaţa este aşa de uimitoare. " A mulţumit apoi părinţilor pentru tot tot ce i-au daruit şi pentru sacrifiul pe care l-au făcut şi continuă să-l facă pentru ea.

Bianca Andreescu Rogers Cup 2019
Bianca Andreescu Rogers Cup 2019 (Maria Matyiku / Epoch Times)

Se anunţă o finală incredibilă pentru organizatorii turneului. Andreescu o va înfrunta pe Serena Williams (8WTA), care s-a calificat in finale dupa ce a invins-o pe ceha Marie Bouzkova, scor 1-6, 6-3, 6-3.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport