Simona Halep se califică cu greu în sferturile turneului de la Praga

Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (www.wtatennis.com)

Simona Halep (locul 2 WTA) a reuşit să se califice, în trei seturi, în sferturile de finală ale turneului internaţional “J&T Banka Prague Open”, cu premii în valoare de 202.250 USD, al doilea turneu WTA după pauza generată de pandemia cu virus Wuhan.

Simona Halep, principala favorită a turneului praghez, a învins-o cu scorul de 3-6, 7-5, 6-2 pe Barbora Krejcikova (24 de ani, locul 118 WTA), jucătoare a ţării gazdă, deţinătoarea a patru premii de Mare Şlem în proba de dublu feminin şi dublu mixt.

Partida a durat două ore şi 5 minute.

Constănţeanca primeşte un cec de 5.000 de dolari şi 60 de puncte WTA.

În sferturi o va înfrunta în premieră pe poloneza Magdalena Frech (22 ani, 174 WTA), ''lucky loser'', care a învins-o pe olandeza Arantxa Rus cu 6-3, 2-6, 6-4.

Irina Begu (82 WTA) va întâlni pe elveţianca Leonie Kung, tot ''lucky loser''.

Ana Bogdan (92 WTA), s-a calificată în sferturi, beneficiind de retragerea ucraineancei Lesia Turenko (139 WTA) şi va concura pentru un loc în semifinale cu cehoaica Kristyna Pliskova (69 WTA).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport