Siegfried Mureşan: Maia Sandu, Andrei Năstase şi Blocul ACUM vor conduce reformarea clasei politice din R. Moldova

Scorul foarte bun al Blocului ACUM la primele alegeri parlamentare din R. Moldova la care participă arată că cetăţenii îşi doresc o clasă politică nouă care să ducă ţara către UE, afirmă europarlamentarul Mureşan.
Siegfried Mureşan, Maia Sandu şi Andrei Năstase
Siegfried Mureşan, Maia Sandu şi Andrei Năstase (facebook.com/siegfried mureşan)

Europarlamentarul Siegfried Mureşan consideră că scorul obţinut de Blocul ACUM în alegerile parlamentare de duminică arată preferinţa oamenilor pentru reformarea clasei politice din Republica Moldova.

Eurodeputatul român menţionează într-o postare pe pagina sa de Facebook că la sfârşitul unei campanii în care reprezentanţii blocului ACUM au fost atacaţi din toate părţile şi de toţi oponenţii politici, la finalul unor alegeri cu multe nereguli - unele dintre ele constatate şi de Misiunea Internaţională de Observare a Alegerilor, scorul de 26,66 % arată că cetăţenii Republicii Moldova îşi doresc o clasă politică nouă, reformată şi care să ducă ţara către Europa.

„Vreau să transmit felicitările mele colegilor care au reuşit un scor foarte bun la primele alegeri parlamentare din R. Moldova la care participă. Am încredere că Maia Sandu, Andrei Năstase şi Blocul ACUM vor conduce schimbarea clasei politice din R. Moldova. Am încredere că Blocul ACUM va aduce ţara mai aproape de Uniunea Europeană”, a adăugat Siegfried Mureşan concluzionând că Blocul ACUM este singura forţă politică proeuropeană din R. Moldova.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe