Serviciul Omoruri intră pe fir: A preluat cazul pacientei care a luat foc pe masa de operaţie din Floreasca

Echipaje SMURD la Spitalul de Urgenţă Floreasca pregătite de intervenţie rapidă
Echipaje SMURD la Spitalul de Urgenţă Floreasca pregătite de intervenţie rapidă (Epoch Times România)

Dosarul femeii care a luat foc pe masa de operaţie din Spitalul Floreasca, şi şi-a pierdut viaţa duminică seară în urma incidentului, a fost preluat de Serviciul Omoruri de la Poliţia Capitalei. Potrivit Digi24, anchetatorii fac acum cercetări pentru ucidere din culpă.

Poliţia Capitalei deschisese o anchetă după ce s-a aflat că pacienta a fost arsă în 22 decembrie, dar, în urma decesului ei, dosarul va fi preluat de Serviciul Omoruri.

În cadrul anchetei vor avea loc şi audieri. Până acum, poliţiştii au ridicat documente de la Spitalul Floreasca.

Luni va fi făcută şi autopsia pentru a se stabili cauza morţii cu exactitate.

Reamintim că o pacientă a luat foc pe masa de operaţie de la Floreasca, potrivit primelor informaţii, din cauza faptului că bisturiul electric a fost folosit cu un biocid, deşi instrucţiunile aparatului interzic această combinaţie.

Femeia a murit duminică seara, în jurul orei 19.50, decesul fiind confirmat de Ministerul Sănătăţii, care transmite condoleanţe familiei victimei. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne