Sergiu Nicolaescu promite o continuare a comediei "Poker"

Sergiu Nicolaescu. (wikipedia.org)
Epoch Times România
09.04.2010

Regizorul Sergiu Nicolaescu se gândeşte să continue comedia "Poker", care va avea premiera pe marile ecrane vineri, cu o nouă serie, la care va lucra după ce va termina alte două proiecte cinematografice, "Candele de zăpadă", după un scenariu de Corneliu Vadim Tudor şi "Trenul morţii".

"Eu cred că o să am succes la public pentru că este un film de actualitate. Este un film despre societatea română de astăzi. Este un film făcut cu bună-dispoziţie. Va plăcea foarte mult tineretului, mai ales că în prima parte sunt numai tineri. Se vor amuza, în primul rând pentru că este vorbeşte despre o problemă actuală. Probabil voi face şi o a doua serie a acestei comedii", a declarat, pentru AGERPRES, Sergiu Nicolaescu.

El a precizat că în filmul său, unul dintre personaje ajunge să facă export de revoluţie, regizorul vorbind despre coincidenţa ca în Kîrgîzstan să izbucnească, marţi, o serie de revolte.

Comedia "Poker" beneficiază de participarea actorului Horaţiu Mălăele, care, pentru prima dată, este implicat într-un proiect cinematografic alături de cei doi fii ai săi, Cristian şi Bogdan.

Cristian semnează genericul în calitate de asistent de regie, iar Bogdan - interpretul lui Titel, la 20 de ani, adică a versiunii tinere a personajului interpretat de tatăl său în filmul "Poker".

Filmul lui Sergiu Nicolaescu prezintă povestea a patru prieteni ale căror destine se intersectează în copilărie şi care, odată ajunşi la maturitate, întruchipează tipologii reprezentative pentru societatea românească actuală: politicianul veros (Claudiu Viţelaru), mafiotul care îşi doreşte, prin orice mijloace, să acceadă în politică (Titel Pangică), sau medicul fără conştiinţă (Horia Vrabete).

O producţie MediaPro Pictures, "Poker" prezintă imoralitatea şi intrigile ascunse ale liderilor societăţii, care au creat o junglă cotidiană unde legile sunt făcute de cei care deţin puterea. Astfel, jocurile la nivel înalt nu sunt mai mult decât o partidă de poker, în care câştigă cel care ştie să tragă o cacealma la momentul potrivit.

"Poker" este cea de a doua comedie din cariera regizorală a lui Sergiu Nicolaescu, după celebrul film "Nea Mărin Miliardar" (1979).

Din 9 aprilie, "Poker" va rula în cinematografele Cinema PRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema Timiş (Timişoara) şi la Cinema City (Cotroceni, Cluj, Piteşti şi Iaşi).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor