Şerban Nicolae îndeamnă la boicotarea referendumului: Iohannis a impus un simulacru! Fals şi uz de fals, specialitatea casei!

Serban Nicolae(lider de grup PSD la Senat),
Serban Nicolae(lider de grup PSD la Senat), (Florin Chirila/Epoch Times)

Senatorul PSD Şerban Nicolae îndeamnă, pe pagina sa de socializare, la boicotarea referendumului pe justiţie demarat de preşedintele Klaus Iohannis pe 26 mai, odată cu alegerile pentru Parlamentul European.

"Doar alegeri europarlamentare! Ca să paraziteze alegerile pentru Parlamentul European şi ca să-l ajute cât o putea pe domnul Goe din fruntea listei partidului să nu rămână o loază şi anul ăsta, Klaus Iohannis a impus un simulacru de referendum. Fals şi uz de fals, specialitatea casei! Sau a caselor…

Ceea ce ni s-a prezentat, cu întrebări inepte şi exprimări contorsionate, nu este un referendum! Este alibiul participării domnului Iohannis la acţiuni de partid, scuza jenantă a unui politruc (după propria caracterizare!) şi o manipulare ieftină. Conştient, nu poţi accepta propria-ţi batjocorire!

În 26 mai, în secţia de votare, EU REFUZ TENTATIVA DE FRAUDĂ MORALĂ ŞI AŞA-ZISUL BULETIN DE VOT PENTRU REFERENDUM! Nu este un referendum real şi licit şi nu este o intenţie onestă în spatele acestei manevre ieftine. Eu susţin participarea la toate tipurile de scrutin, dar nu la simulacre. Merg pe 26 mai la secţia de votare şi voi vota doar la alegerile pentru Parlamentul European!", a declarat Şerban Nicolae.

Reacţia social-democratului vine la scurt timp după ce preşedintele Klaus Iohannis i-a îndemnat din nou pe români să vină să voteze DA la referendum pentru a sancţiona "atacurile PSD-iste" la adresa justiţiei.

"Dragii mei, trebuie să fim foarte clari în această privinţă. Alegerile europarlamentare, împreună cu referendumul, sunt despre viitorul nostru, al românilor, al României, nu este ceva abstract. Umblă tot felul de politicieni prin ţară şi încearcă să explice românilor că, de fapt, aceste alegeri nu sunt foarte importante şi cum că referendumul nu ar fi important deloc. Păi, sigur, pentru ei, nu este important, fiindcă românii vor şti să dea un răspuns acestor atacuri PSD-iste care au început în prima lună de guvernare PSD-istă.

Au promis PSD-iştii autostrăzi, spitale, salarii, nimic nu s-a realizat. Dar, aţi auzit voi în campania din 2016 ceva despre atacuri asupra justiţiei, despre strâmbarea legilor în România? Nu! Dar, culmea, asta au avut în cap din capul locului PSD-iştii şi asta au făcut doi ani şi jumătate. În loc să se ocupe de problemele ţării şi să le rezolve, se ocupă de dosarele lui Dragnea să le rezolve şi ale altora ca el. Şi vă spun că aşa nu se poate! Aşa nu se poate! Acum, la europarlamentare şi la referendum, dragii mei, este momentul ca PSD să primească un răspuns foarte clar din partea românilor. Oamenii trebuie să meargă la vot fiindcă este important cine ne reprezintă în Parlamentul European, fiindcă este important să dăm răspunsul potrivit la referendum.

Cum să mergem mai departe când toată lumea vede ce nu mai poate fi ascuns? Hoţii s-au cocoţat în vârful statului! Românii trebuie să dea un răspuns, trebuie să meargă la referendum, trebuie să meargă la europarlamentare. Noi suntem un popor, o naţiune, care vrea prosperitate, vrea justiţie dreaptă, vrea un Guvern performant, vrea un Parlament performant. Noi nu suntem un neam de hoţi şi trebuie să dăm un răspuns acestei guvernări!", a afirmat Iohannis.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne