Şerban Nicolae îl atacă din nou pe Isărescu: Un impostor călărea o bancă de aur

Şerban Nicolae
Şerban Nicolae (Epoch Times România)

După ce a fost destituit din funcţia de lider al grupului PSD din Senat pe motiv că nu a mers pe „linia de partid” în susţinerea lui Mugur Isărescu pentru un nou mandat ca guvernator BNR, Şerban Nicolae se dezlănţuie din nou. Social-democratul îl cataloghează pe şeful BNR drept „impostor” ce „călăreşte o bancă de aur”, într-o postare publicată vineri pe pagina de Facebook.

„UN IMPOSTOR STĂTEA PE-O BANCĂ

Ştiri de Ultima Oară:

- Costurile aducerii şi depozitării în ţară a celor 63,7 tone de aur din rezerva României, folosind capacităţile Ministerului Apărării Naţionale, nu depăşesc câteva sute de mii de euro. Mult mai puţin decât a costat scoaterea aurului din ţară. De data asta, nu se mai adaugă comisioane şi bonusuri de performanţă!

- Pe teritoriul României, în stocurile de minereu extras (încă neprocesat) ale unei companii deţinute de stat, se găseşte aur în cantitate de peste trei sute de tone!

- Noul şi ambiţiosul guvernator al BNR e un om consecvent şi riguros. Ca şi la începutul ultimelor două mandate (de câte cinci ani!), şi-a fixat ca obiectiv 'aderarea României la zona Euro'. Cercetătorii britanici confirmă ştiinţific şansele mari de reuşită, prin aplicarea principiului matematic-bancar – 'a treia oară-i cu noroc'!

- Un important investitor străin şi-a programat vizita obligatorie la Banca Angliei înainte de a deschide o şaormerie în Bucureşti, pe strada Lipscani 25!

- Viticultorul bancar confirmă că Bundesbank repatriază aurul Germaniei, pentru că 'sunt nemţi, dar au şi ei Şerbanii lor'. Da, cine n-are Şerbani să-şi cumpere, dar treizeci de arginţi nu reprezintă preţul corect!

Un impostor călărea o bancă de aur. Şi banca s-a rupt. Pentru că cel mai deştept cedează! Ai învins, Manole! Gold bye!”, a scris Şerban Nicolae.

Reamintim că Şerban Nicolae a fost schimbat din funcţia de lider al grupului PSD din Senat după ce anunţase că senatorii social-democraţi nu îl susţin pe Mugur Isărescu, în pofida faptului că preşedinta PSD, Viorica Dăncilă, declarase public sprijinul pe care coaliţia PSD-ALDE îl acordă acestuia pentru un nou mandat de guvernator al BNR.

Liviu Lucian Mazilu este cel care îi va lua locul lui Şerban Nicolae la conducerea grupului PSD din Senat, decizia urmând să fie aplicată la începutul sesiunii parlamentare din toamnă.