Senator liberal: A fost finalizat protocolul de acceptare şi primire în PNL a membrilor ALDE

Eugen Pîrvulescu
Eugen Pîrvulescu (Facebook)

Eugen Pîrvulescu, senator liberal de Teleorman, a declarat, joi, că, în urma unor discuţii la Palatul Victoria cu premierul Ludovic Orban şi secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu, a fost finalizat un protocol legat de acceptarea şi primirea în rândul PNL a membrilor ALDE.

“Astăzi, la Palatul Victoria, am avut o întâlnire cu prim-ministrul Ludovic Orban şi secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu. Scopul întâlnirii a fost acela de a ne asigura că măsurile luate de Executiv, pentru perioada stării de alertă, vor fi riguros implementate şi aplicate în judeţul Teleorman, în a putea combate răspândirea acestui virus periculos, astfel încât populaţia judeţului să fie în siguranţă şi protejată, iar tratarea pacienţilor infectaţi cu COVID-19 să rămână o prioritate în continuare. Totodată, am mai discutat despre proiectele de dezvoltare a localităţilor din Teleorman, de implementarea proiectelor de înfiinţare a reţelelor de aducţiune şi distribuţie gaze naturale, cât şi despre alte proiecte de importanţă majoră pentru judeţ”, a precizat Pîrvulescu, pe pagina sa de Facebook.

În plus, senatorul PNL şi-a exprimat convingerea că Orban şi Barbu, pentru a înlătura PSD-ul din guvernarea locală, îl vor susţine atât la câştigarea alegerilor locale din această toamnă cât şi la câştigarea preşedinţiei Consiliului Judeţean.

“Discuţiile de natură politică pe care le-am purtat cu premierul Ludovic Orban şi secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu, au scos în evidenţă faptul că se vor implica total şi mă vor susţine în totalitate pentru a câştiga alegerile locale în Teleorman, în toamna acestui an, şi, implicit, pentru a câştiga preşedinţia consiliului judeţean, astfel încât după 30 de ani de administrare păguboasă şi clientelară a judeţului, PSD să fie înlăturat de la guvernarea locală, iar judeţul să poată fi dezvoltat sănătos, prin politici liberale, de către o administraţie liberală”, a susţinut liberalul.

“De asemenea, în urma acestor discuţii a fost finalizat protocolul de acceptare şi primire în partid a membrilor ALDE”, a conchis Eugen Pîrvulescu.