Senator liberal: A fost finalizat protocolul de acceptare şi primire în PNL a membrilor ALDE

Eugen Pîrvulescu
Eugen Pîrvulescu (Facebook)

Eugen Pîrvulescu, senator liberal de Teleorman, a declarat, joi, că, în urma unor discuţii la Palatul Victoria cu premierul Ludovic Orban şi secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu, a fost finalizat un protocol legat de acceptarea şi primirea în rândul PNL a membrilor ALDE.

“Astăzi, la Palatul Victoria, am avut o întâlnire cu prim-ministrul Ludovic Orban şi secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu. Scopul întâlnirii a fost acela de a ne asigura că măsurile luate de Executiv, pentru perioada stării de alertă, vor fi riguros implementate şi aplicate în judeţul Teleorman, în a putea combate răspândirea acestui virus periculos, astfel încât populaţia judeţului să fie în siguranţă şi protejată, iar tratarea pacienţilor infectaţi cu COVID-19 să rămână o prioritate în continuare. Totodată, am mai discutat despre proiectele de dezvoltare a localităţilor din Teleorman, de implementarea proiectelor de înfiinţare a reţelelor de aducţiune şi distribuţie gaze naturale, cât şi despre alte proiecte de importanţă majoră pentru judeţ”, a precizat Pîrvulescu, pe pagina sa de Facebook.

În plus, senatorul PNL şi-a exprimat convingerea că Orban şi Barbu, pentru a înlătura PSD-ul din guvernarea locală, îl vor susţine atât la câştigarea alegerilor locale din această toamnă cât şi la câştigarea preşedinţiei Consiliului Judeţean.

“Discuţiile de natură politică pe care le-am purtat cu premierul Ludovic Orban şi secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu, au scos în evidenţă faptul că se vor implica total şi mă vor susţine în totalitate pentru a câştiga alegerile locale în Teleorman, în toamna acestui an, şi, implicit, pentru a câştiga preşedinţia consiliului judeţean, astfel încât după 30 de ani de administrare păguboasă şi clientelară a judeţului, PSD să fie înlăturat de la guvernarea locală, iar judeţul să poată fi dezvoltat sănătos, prin politici liberale, de către o administraţie liberală”, a susţinut liberalul.

“De asemenea, în urma acestor discuţii a fost finalizat protocolul de acceptare şi primire în partid a membrilor ALDE”, a conchis Eugen Pîrvulescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne