Semnal de alarmă: "Bugetul Jandarmeriei pentru muniţie şi armament creşte cu 520%! Vă pregătiţi de război?"

Jandarmi la protest
Jandarmi la protest (Mihuţ Savu / Epoch Times România)

Deputatul USR Claudiu Năsui a atras atenţia, miercuri, în cadrul dezbaterilor din Parlament, că bugetul Jandarmeriei pe 2019 pentru muniţie şi armament de tip de război creşte cu 520%.

"Dublăm, triplăm unele bugete. Cheltuim banii oamenilor pentru că până la urmă nu sunt banii noştri, nu-i aşa? Suntem generoşi cu banii altora. Pensiile speciale cresc de la 9,5 miliarde la 12 miliarde. Banii pentru partide explodează, de asemenea. (...) Banii pentru baronii locali de asemenea sunt pe creşteri.

Ştiţi ce altceva mai creşte? Jandarmeria! Jandarmeria creşte cu 6.300 de oameni. Bugetul ei pentru muniţie şi armament de tip de război creşte cu 520 la sută! Şi atunci, ne întrebăm: dar de ce aţi crescut acest buget aşa de mult? Ajunge la peste 2 miliarde de lei.

De ce se întâmplă lucrurile acestea? Şi aici e o întrebare legitimă. Vă pregătiţi de război? Ştiţi dumneavoasra că se va întâmpla ceva ceea ce noi nu ştim? Poate asta este", a declarat Năsui.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne