Şeful Alianţei Tăticilor, reţinut de poliţie pentru agresiune sexuală. Şi-ar fi violat inclusiv fiica minoră

Preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor, Bogdan Drăghici
Preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor, Bogdan Drăghici (Agerpres)

Preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A), Bogdan Drăghici, a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, fiind suspectat că ar fi violat şi agresat sexual un minor, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Drăghici, care în prezent se află în arestul Poliţiei Capitalei, va fi prezentat judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă.

De altfel, se crede că Drăghici nu e la prima infracţiune de acest gen, existând bănuieli că una dintre victime ar fi chiar unul dintre copiii săi, o fetiţă minoră.

Acuzaţia este cu atât mai cutremurătoare cu cât alianţa pe care o reprezintă Drăghici a militat pentru drepturi egale între mămici şi tătici în familie. De fapt, una dintre acţiunile alianţei în acest sens a fost sesizarea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării în privinţa unor declaraţii sau intenţii ale autorităţilor care ar fi fost defavorabile tăticilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne